~ Petrecerea printre fantome ~
20 Mar 2010, 22:10
Rose iesise de la biblioteca, indreptandu-se spre orele de curs.
In drumul ei, auzi la un moment dat niste pasi. Erau niste pasi grabiti care se indreptau spre ora de Isotria Magiei, exact unde mergea si ea. Rose asculta cu atentie si realiza ca de fapt se auzeau mai multe perechi de pasi. Inseamna ca sunt doua persoane! gandi fata si pleca pe urma lor. La un moment cei doi elevi ( asta presupunea Rose ca erau) o cotira la stanga si intrata pe o mica usita. Rose ezita o clipa, dar apoi o lua pe urmele lor. Mai mare ii fu mirarea cand se vazu intr-o camera plina de fantome, care pregateau o petrecere. Dar surpriza cea mai mare fu atunci cand zari cele doua persoane urmarite - sora ei, Bell si o cercetasa.
" - Ce faceti aici??" intreba surprinsa Rose.
" - Pai...nu e evident??" spuse Janella" ...dam o petrecere!"
" - Vrei sa ni te alaturi si tu??" ii sugera Bellyshor entuziasmata lui Rose.
" - Bineinteles. Unde e distractie acolo e si locul meu!" rase Rose uitandu-se uimita la toate aranjamentele pentru petrecere.
" - Eu sunt Janella. Tu cum te numesti?"
" - A...Eu sunt Rose Evans. Incantata de cunsotinta. Wink"
" - Tu esti sora lui Bell, nu? "
" - Da. Chiar ea in persoana." raspunse Rose zambindu-i cercetasei.
" - Chiar ca nu semanati deloc."
" - Ti-am zis eu! Toata lumea ramane la fel de uimita ca tine." zise Bell, facundu-i cu ochiul lui Rosy.
Fetele mai vorbira intre ele, cunoscandu-se mai bine si imprietenindu-se. Dupa vreo ora de discutii si rasete venite dinspre grupul lor, Rose se ridica in picioare si spuse:
" - Eu am venit aici la o petrecere. Haideti sa incepem."
Toate trei incepura sa rada si sa danseze distrandu-se nestingherite pana cand cineva batu la usa...

Rose Evans

Half-Blood

[Image: 250v610.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: ~ Petrecerea printre fantome ~ - by Rose Evans - 20 Mar 2010, 22:10

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Fantome prietenoase si...nu prea Mina Fabienne Potter 10 3,012 10 Oct 2011, 16:50
Last Post: Mina Fabienne Potter
  Camera celor ce nu se mai afla printre cei vii Kennya Allen 11 3,871 19 Aug 2009, 13:29
Last Post: Kennya Allen