O plimbare nocturna
|
20 Mar 2010, 23:00
|||
|
|||
Dar cand sa intre prin portret, aparu Filch de dupa colt.
" - Cum de avem asa un noroc astazi?? " intreba enervata Rose..." exact acum trebuia sa apara si Filch. A picat la tanc!!" " - Eu zic sa intram repede in camera. Poate nu ne-a zarit." sugera Stefan. Deschisera repede portretul, cand se auzi glasul Ingrijitorului. " - Puslamale mici, credeti ca nu v-am auzit?? Las' ca pun eu mana pe voi..." Dar amuti cand isi vazu scumpa pisicutza pietrificata. " - Scumpa mea pisica...Ce ti-au facut impielitati astia. O sa te razbun. Iti promit." Atat le-a trebuit elevilor ca sa intre in camera de zi a Cercetasilor. " - Am scapat ca prin urechile acului." spuse Bell usurata. " - Da, noroc de matza aia impaiata." rase Rose amintindu-si reactia lui Filch la vederea felinei." Nu o sa uit niciodata fata lui Filch." Toti patru incepura sa rada zgomotos, apoi se asezara pe fotoliile de langa semineu. " - Ce credeti ca o sa faca cu pisica. Cum o sa o aduca la normal? Doar e NON, nu?" se arata ingrijorat Stefan. " - Poate o duce la Madam Pomfrey. Totusi sper sa nu se duca cu para la McGonagall ca va fi vai de noi!" exclama si Alexander. " - Dar nu ne-a vazut fata. Nu o sa ne recunoasca." spuse linistita Rose. " - Da, ai dreptate, surioara... O sa scapam...sper!" zise Bellyshor insa pe fata i se citea nelinistea. Cei patru prieteni incepura sa casca, pana cand hotarara sa se duca in dormitoare. Si-au dat intalnire pentru a doua zi, dimineata, in camera de zi a Cercetasilor. Dupa acea aventura nocturna, cei patru cercetasi, au ramas prieteni foarte buni. Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare nocturna | Evelina R. Potter | 9 | 2,016 |
13 Feb 2012, 17:13 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
O plimbare pe intuneric | Fleur Delacour | 17 | 2,626 |
21 Aug 2011, 13:13 Last Post: Eliza G. Blest |
|