Vizita la Hagrid
|
20 Mar 2010, 23:18
|||
|
|||
Rose observa reactia surorii ei. Nu vruse sa o dezamageasca. Si nici nu vruse sa minta. Facuse o prostia, stia asta, si mai stia ca trebuia sa o indrepte cat mai repede posibil.
" - Hagrid, imi pare rau, dar trebuie sa plec. Trebuie sa rezolv disputa cu sora mea." " - Bine... Mult succes!" " - Multumesc. Pa! " spuse Rose incercand sa zambeasca. Deschise usa si alerga spre castel. Trebuia sa o imbune cumva, dar CUM?? Se gandi sa mearga in camera Cercetasilor. Poate era acolo. Ajunse la portret. Spuse parola Babuini dansatori si intra in camera de zi. Insa aceasta era goala. Toti elevii erau afaar pe o zi ca asta. Incerca in dormitor, dar nici acolo nu era. Se arunca pe patul ei moale gandindu-se la unde se putea afla surioara ei...Dar nu-i veni nici o idee... Asa ca se duse afara. Poate era pe domeniu. Cobori scarile si deschise usa de stejar. La cat de ingandurata era in incercare de a gasi o solutie de impacare, nu isi dadu seama si intra in Bell. Se parea ca aceasta era la fel de pierduta. Rose ridica privirea si o vazu. Parea nefericita. Si atunci vazu urma unei lacrimi proaspete pe chipul palid si catifelat al surorii ei. Simti ca un junghi in inima. Cum am putut sa-i fac asa ceva? Sunt o proasta! Dar acum nu mai putea sa faca nimic. Nici macar nu stia ce sa-i spuna. Oare scuzele aveau sa repare totul?? Oare avea sa creada aiureala ce i s-a intamplat? In locul ei nici ea nu era sigura daca ar fi crezut. Dar merita sa incerce. Era singura cale sa-si recapete surioara. " - Aaaa..." se balbai Rose"...scuze, nu am vrut sa intru in tine. Nu te-am vazut." " - Normal ca nu m-ai vazut. Doar cum puteai tu sa-ti observi sora?? " " - Hey, stii foarte bine ca nu am vrut. Nu eram atenta. Dar pana la urma nici tu nu erai. Deci nu ma acuza doar pe mine!" " - Deci vrei sa spui ca eu sunt de vina??" " - Nu asta am spus. Nu ma intelege gresit. Si te rog iarta-ma pentru dimineata. Nu eu nu stiu de ce te-am mintit. Nu m-am simtit prea in largul meu"... OOC : O rog pe Bellyshor sa continue... Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Vizita la Hagrid - by Bell Evans - 18 Mar 2010, 16:51
Re: Vizita la Hagrid - by Sydney Akira - 18 Mar 2010, 17:31
Re: Vizita la Hagrid - by Bell Evans - 19 Mar 2010, 15:57
Re: Vizita la Hagrid - by Rose Evans - 20 Mar 2010, 22:42
Re: Vizita la Hagrid - by Bell Evans - 20 Mar 2010, 23:00
Re: Vizita la Hagrid - by Rose Evans - 20 Mar 2010, 23:18
Re: Vizita la Hagrid - by Bell Evans - 20 Mar 2010, 23:34