O vizita in Sectorul Interzis
|
21 Mar 2010, 13:48
|||
|
|||
Rose alerga grabita pe coridoarele castelului, indreptandu-se spre biblioteca. Ahh!! Iar o sa intarzii! O sa ma omoare!! se planse Rose, in gandul ei. In fuga ei nici nu o vazu pe doamna Norris, stand la intrarea bucatariei si adulmecand, asa ca o calca din greseala pe coada. Nu trecu nici 10 secunde ca Filch deja isi facuse aparitia.
" - Pisicutza mea adorabila, ce-ai patit?? Cine te-a necajit??" intreba Filch pe o voce mieroasa. Drept raspuns, felina scoase un miorlait sfasietor, prefacandu-se lesinata. Daca as pune mana pe tine, jigodie, ai ramane doar cu coada si mustatile. Dar va veni si ziua aia nu-ti face griji. chicoti Rose malefic. Mare greseala...Caci tocmai trecea Ingrijitorul pe langa ea. Exact la timp ca sa o auda razand. " - Ce se aude?? O fi studentul care mi-a agresat pisicutza?? Arata-te!" porunci Filch uitandu-se in toate directiile. Ce sa faca? Pe unde sa o ia?? Cum putea sa-l ocoleasca pe Filch? Intrebarile astea ii bantuiau capul fetei, insa nu se arata nici un raspuns. Dar atunci ii veni o idee... Daa...Trebuia sa mearga!! Daca nu, atunci chiar ca o sa o patesc rau de tot. " - Domnule Filch..." se dadu bine Rose pe langa mosneag"...chiar va cautam." " - Da?? De ce?" intreba surprins acesta. " - Pai, tocmai treceam pe langa bucatarie, eram in drum spre biblioteca, si am vazut-o pe pisicutza dumneavoastra dragutza, Domnisoara Norris. Dar nu arata foarte bine. Pot sa spun chiar ca arata rau. Asa ca mi-am facut griji pentru ea si am vrut sa va chem. Sper ca nu va deranjez." termina Rose facand niste ochi nevinovati si binevoiti. " - Ooo, multumesc. Mi-am gasit pisicutza si acum e bine. Dar ai facut o treaba buna. Poti sa o vizitezi cand vrei tu. Sunt sigur ca o sa vrea sa te vada. " N-as fi prea sigura. isi spuse Rose in gand, Nu dupa ce i-am turtit coada. Chiar tin sa cred ca o sa ma tina minte pentru o perioada. " - Da, va multumesc. Dar acum ma cam grabesc. Poate altadata. La revedere." " - Pa, pa. Ce bine ar fi daca asa ar fi toti elevii. Nu ca dracii aia impielitati care mi-au nenorocit pisica." striga Filch dupa Rose. Dar fata nu mai auzi. Alerga gafaind pe scari si pe coridoare, iar in 10 minute era in fata bibliotecii. Bell nu arata prea multumita. De fapt arata chiar furioasa. Am scapat de Filch, dar de Bellyshor cum mai scap eu fara sa-mi tina o luuunga si plictisitoare predica ca am intarziat??? gandi disperata Rose. " - Sa inteleg ca ai fost prea ocupata cu Alexander??" mormai Bell nu prea multumita. " - De fapt, nu am stat cu el decat 1 minut, cat timp i-am dat o pana pe care si-a uitat-o la cursuri." " - Si atunci?? Unde naiba ai stat pana acum? Trebuia sa fii aici acum 20 de minute..." " - E o poveste muult prea lunga..." zambi Rose smechereste" ca sa ti-o povestesc." " - INSIST...sa o aflu..." " - Bine...bine. Am calcat-o pe matza aia blestemata pe coada si m-a prins Filch, si a trebuit sa ma lingusesc pe langa el si sa-l mint ca sa scap. Si crede-ma, asta mi-a luat ceva timp." zise Rose cu o sclipire in ochi specifica ei. " - Se pare ca te-ai distrat surioara..." rase Bell facandu-i cu ochiul" Pacat ca nu m-ai luat si pe mine." " - Poate data viitoare! " Fetele incepura sa rada apoi intrara in biblioteca... Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,480 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,897 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,348 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,682 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,776 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Sectorul interzis | Ginny Malfoy | 33 | 5,254 |
17 Jan 2008, 09:54 Last Post: Gemini Andre |