O vizita in Sectorul Interzis
|
21 Mar 2010, 03:36
|||
|
|||
Deodata,de pe un raft de carti, lui Rose ii sari in cap o pisica albastra. Din spatele raftului aparu Stefan, un prieten de-al gemenelor.
"Thomas, calmeaza-te! Buna, fetelor! Se pare ca Thomas nu a fost prea incantat de ce i-a facut Rose D-nei Norris. Desigur, eu n-am nicio problema dar... " "Mai palavragesti mult sau iti iei matza din capul meu?!" intreba nervoasa Rose in timp ce se chinuia sa scoata ghearele pisicii din par. "Ah, da! Flipendo!" Motanul zbura afara din biblioteca. "Care e problema matzei tale?!" intreba Rose furioasa . "Stiu ca e greu de crezut, dar Tom o place pe D-na Norris. Si nici eu nu as fi crezut asta daca nu mi-ar fi spus-o chiar el. Motanul asta e de pomina. Cate-o data mai e nevoie sa mai fie potolit cu o vraja. Noroc ca intotdeauna ne impacam." Lui Rose ii trebuira cateva minute bune sa se calmeze. Apoi Stefan le intreba pe gemene: "Am dreptate cand spun ca ati venit aici pentru o noua expeditie in Sectorul Interzis? "Corect." rostira cele 2 intr-un glas. "In acest caz, gand la gand cu bucurie. Ce carti vreti sa cautam?" Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,406 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,876 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,346 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,680 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,772 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Sectorul interzis | Ginny Malfoy | 33 | 5,207 |
17 Jan 2008, 09:54 Last Post: Gemini Andre |