O vizita in Sectorul Interzis
|
28 Mar 2010, 19:54
|||
|
|||
"-Eu cred ca voi lua ceva despre Vrajile de Echilibru" spuse Bell.
"-Chiar ai nevoie de asa ceva" adauga Stefan, razand. "Tu, Rose, ce iei?" "-Hmm, cred ca ceva despre Vajthat" spuse fata, incepand sa se plimbe printre rafturile prafuite. Stefan se aseza pe un fotoliu si incepu sa'si mangaie motanul. Acesta torcea putin nemultumit in bratele stapanului, dar curand scoase un miorlait ce o facu pe Bell sa tresara pe scaunul ei. "-Ce mai are pisica ta de data asta??" intreba ea, cu respiratia intretaiata. "-Nu stiu ce a apucat'o" raspunse Stefan, uitandu'se atent la Thomas. "-Da'i niste lamaie" propuse Rose, inca absorbita de cartea sa. "-Niste..lamaie?? De ce?" intreba Bell, usor amuzata. "-Pisicile urasc mirosul de lamaie" raspunse baiatul, razand. Motanul se facu ghem cand auzi cuvantul lamaie. "-Eee, asa mai merge" spuse Bell, intorcandu'se la cartea sa. Deodata, cei trei tresarira din cauza unei voci pitigaiate. "-Iar am uitat felinarul in Sectorul Interzis. Off, batranetea asta" se auzi un glas de femeie. "-E Madam Prince!!!" exclamara Rose si Bell in cor. "-Daca ne prinde, e vai de noi" spuse si Stefan. "-Nu ne prinde, intrati sub pelerina" Se facura nevazuti de indata ce intrara sub pelerina invizibila. Bibliotecara trecu pe langa ei, si o atinse pe Rose cu cotul. "-Cine e acolo!! Arata'te imediat" tipa ea, socata. "-Ce ne facem???" sopti Bell, ingrozita. "-Momentan, poti sa taci, incerc sa gasesc o ..." spuse Rose, speriata si enervata in acelasi timp, dar fu intrerupta de un zgomot de pasi.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,419 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,878 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,346 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,680 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,774 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Sectorul interzis | Ginny Malfoy | 33 | 5,210 |
17 Jan 2008, 09:54 Last Post: Gemini Andre |