Just.. Memories..
|
29 Mar 2010, 07:34
|||
|
|||
Era trecut de miezul noptii, iar Isabella si Ginny lipseau. Bellatrix se ridica in graba din pat si se indrepta spre Camera Necesitatii. Stia ca Isabella merge acolo de fiecare data, cand nu poate dormi.
In camera era o atmosfera destul de linistita,pana cand,dintr-o data usa se trantise de perete,iar in fata lor aparuse o silueta,a carei chip era luminat slab de lumina lumanarilor. Era Bellatrix. Aceasta nu se asteptase ca profesorul de Aparare contra Magiei Negre sa fie acolo. S-a apropiat incet,iar acum,chipul i se vedea mai bine. "- Buna tuturor..." "- Buna..." ingana Isabella,iar pe fata i se prelinse niste lacrimi arzatoare.Isi repezi mana sa si le stearga,incercand sa nu o observe ceilalti,dar era fara sens. " - Isabella,ce s-a intamplat ? " intreba Bellatrix putin speriata. " - Ni-nimc..." iar un sir de lacrirmi ii inundara din nou ochii. " - Eu doar,ma gandeam la tatal meu. " continua Isabella. OOC : Scuze ca m-am bagat si eu. Stiu ca am scris niste prostii - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Just Memories | Deea Nikol | 0 | 1,028 |
09 Jul 2009, 14:18 Last Post: Deea Nikol |