Aaaaaaaa! Teroare!
|
29 Mar 2010, 14:23
|||
|
|||
Alexander ºi prietenii lui erau urmariþi de cãtre doi dementori. Dementorii sunt acele creaturi care împânzesc Azkabanul aºa numiþii gardieni ai Azkabanului. Alergând, Alexander vede o persoana care stã ascunsã într-un colþ al unui hol din închisoare.
- Hei, ce faci tu aici? - Vã urmãresc dementorii? Repede, nu mai avem timp de pierdut, daca ne gãsesc aici vom sfârºii cu toþii. Veniþi dupã mine. Bãiatul acela era Patrick Mort, un astropuf. El era mai singuratic de fel ºi un iubitor de pericol. Avea obiceiul sã se furiºeze in Azkaban pentru a citii deoarece era un loc foarte liniºtit unde nu îl deranja nimeni ºi de asemenea un loc plin de pericole. El i-a condus pe Alexander ºi pe prietenii acestuia într-un loc sigur din interiorul Azkabanului de care nu mai ºtia multã lume. - Ce cautati voi aici? îi întrebã Patrick pe un ton aprins. - Am fost curioºi ºi am intrat sã vedem ce e aici. În clipa când ne aflam în faþa uºii din spatele Azkabanului, câþiva prizonieri au evadat. Dementorii au crezut ca noi suntem evadaþii ºi de aceea ne-au urmãrit. îi spuse Alexander. - Aºa am facut ºi eu la inceput dar apoi de nevoie am învãþat Azkabanul ca în palmã. Încã existã sectoare secrete din vechea închisoare pe care nu le foloseºte nimeni. Eu vin adesea aici pentru cã este un loc în care poþi sã ai liniºte, sã îþi pui gândurile în ordine. - Vãd cã îþi place pericolul... totuºi ne poþi scoate de aici? - Desigur, urmaþi-mã. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Aaaaaaaa! Teroare! - by Guest - 16 Mar 2010, 10:10
Re: Aaaaaaaa! Teroare! - by Patrick Mort - 29 Mar 2010, 14:23
Re: Aaaaaaaa! Teroare! - by Skynet Barklord - 10 Apr 2010, 22:07
Re: Aaaaaaaa! Teroare! - by Skynet Barklord - 11 Apr 2010, 01:07
Re: Aaaaaaaa! Teroare! - by Dede Crowly - 11 Apr 2010, 09:12
Re: Aaaaaaaa! Teroare! - by Dede Crowly - 11 Apr 2010, 12:35
|