Pofta de briose..la miezul noptii
|
29 Mar 2010, 16:39
|||
|
|||
Pana cand auzira un mieunat de pisica. Cele 2 se ascunsera repede dupa un colt, pentru ca Bell isi uitase pelerina. Pe coridor isi facura aparitia D-na Norris impreuna cu un motan albastru. Bell si Isa il recunoscura imediat pe Tom, motanul prietenului lor Stefan si chicotira.
"Astia 2 traiesc o frumoasa poveste de dragoste." se auzi o voce din spatele lor. Cele 2 se intoarsera speriate si dadura cu ochii de stapanul uneia dintre pisici. Spre usurarea lor, nu era stapanul D-nei Norris. "Imi pare rau... n-am vrut sa va sperii." spuse Stefan "Ce cauti aici?!" intrebara cele 2 fete in cor. "Pai... judecand dupa briosele din mainile voastre, cred ca acelasi lucru ca si voi." Cele 2 fete incepura sa rada, iar Bell ii intinse lui stefan o briosa. Dupa ce o termina, Stefan isi aminti: "De fapt, ar mai fi un motiv: Alexander nu e in turn. "Ceee?" exclama Bell, scapand din mana o briosa. "Am vazut ca voi doua lipsiti, dar sora ta inca doarme. Dar daca nu e nici cu voi..." "Daca s-a dus iar in Padurea Interzisa?" spuse Bell ingrijorata. "Ce ar trebui sa facem? Sa o trezim pe sora ta? Sa-l anuntam pe Hagrid?" intreba Stefan nelinistit. Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Gustare la miezul noptii | Darkason Pain | 46 | 12,520 |
12 Sep 2011, 21:14 Last Post: Adnana Hale |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,334 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|