Pofta de briose..la miezul noptii
|
29 Mar 2010, 22:41
|||
|
|||
Rose dormea nestingherita in patul ei moale si calduros. Visa ca era acasa cu parintii ei si cu Nate, scumpul ei fratior. Toti stateau la masa mare de stejar din sufragerie si mancau. In timp ce mancau, fata povestea intamplarile hazlii de la Hogwarts petrecute in timpul anului I, cu sora ei Bell. (cu cateva exceptii, bineinteles). Apropo de Bell... Aceasta nu se afla la masa...Dar unde putea fi?? Rose se ridica brusc si isi intreba parintii care ii spusera ca nu stiu. Atunci Rose urca scarile pana in camera fetei, dar nu era acolo. Se gandi sa o caute la ea in camera, poate uitase ceva acolo. Deschise usa si trecu pragul...Dar ce sa vada?? Spre disperarea lui Rose, intra intr-o camera roz bombon cu tot felul de papusi Barbie ( nu le putea suporta). Atunci o zari pe Bell, la birou, mazgalindu-i toate posterele ei.
Socul fusese prea mare si in numai 5 secunde, Rose se trezi in dormitorul cercetaselor, transpirand, inca terorizata de acea imagine. De ce ma tot bantuie pe mine cosmarele astea afurisite??? Se ridica si isi lua halatul vernil pe ea, cu gandul ca se duce la o plimbare ca sa-si revina. Pentru un moment vru sa o trezeasca si pe Bell, dar se razgandi. Cobori in camera de zi si iesi subtil prin portret, prin pufniturile Doamnei Grase. Isi puse pelerina invizibila pe ea in caz ca da de vreun intrus. Dar atunci auzi un sunet...Era un ras de fata...Hmm...De unde cunosc eu acest ras? Asculta cu atentie in continuare pana cand realiza sursa misteriosului chicotit. Ce cauta Bellyshor la ora asta pe coridoarele castelului?? Se indrepta spre sora ei , aproape alergand... Ajunse imediat gafaind si sari pe Bell. Insa aceasta nu avu tocmai reactia pe care spera Rose. Parca ar fi imbratisat-o un paianjen. Cam asta a fost expresia lui Bell. " - Usurel, surioara!" incerca Rose sa o linisteasca. " - Rose..." spuse Bell nesigura" Tu esti?" " - Cum adica daca eu sunt? Ce intrebare e asta??" " - Da-ti pelerina aia jos ca sa pot sa te strang de gat, copil batut in cap!!!" striga Bell prinzand curaj. " - Aaaaa...Scuze, Bellyshor. Nu am vrut sa te sperii, dar sa te fi vazut ce moaca ai facut cand am sarit pe tine." Rose incepu sa rada si in scurt timp, toti patru prietenii radeau cu pofta de intamplarea dintre cele doua surori. " - Data viitoare jur ca te strang de gat...Asta meriti!!!" Zise Bell inca chicotind. Dar veselia copiilor fu intrerupta de o prezenta necunoscuta... Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Gustare la miezul noptii | Darkason Pain | 46 | 12,515 |
12 Sep 2011, 21:14 Last Post: Adnana Hale |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,331 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|