-- Camellot --
|
29 Mar 2010, 22:55
|||
|
|||
Oana se aseza pe un colt de fotoliu si incepu sa numere stelele care straluceau pe albul tavan al camerei.
"Ce faci?"Intreba Ella punandu-se pe fotoliu. "Citesc in bec.Tu?" "Ma gandesc" "Chiar o.O?Poti sa faci asa ceva?" " " Bruneta pufni si se ridica usor.Nu intelegea de ce se tot lega baiatul asta de cojocul ei.Cu toate ca ii placea...prefera ca el sa fie mai distant. "A sosit o scrisoare!" anunta Marcus intrand pe usa cu un plic alb in mana. Ingrid si Oana se uitara una la alta si incepu sa rade incet. "Punem pariu?"Intreba roscata "Cand am refuzat eu asa ceva?" zambi clapara. Incepura si sarira amandoua pe Marcus incercand sa il lipseasca de pretiosul obiect din mana lui. "Fufeloooor!Nu ma atrageti deloc!Va rog!Ma simt...violat!"tipa saracul baiat. In acelasi timp pe usa intrara doi tipi cu muschi cat usa si incepura sa se uite prin toata camera. "Frate!Afara!"tipa Oana incercand sa ii dea afara pe paznici. 'Ne-au pus astefel de paznici la usa? o.O ' se intreba aceasta si incerca sa caute cu privirea plicul. "Prea tarziu! L-am luat!"Tipa Alex si il deschise incet si tandru,adica il rupse in vreo cinci bucati. "Ce scrieeeeee?" Intreba Ella care tocmai termina de filmat partea cu Marcus si fetele peste el.Cred ca vroia sa puna asta pe net...cica sa le franga inima tuturor gay'lor din aceasta lume. PS ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|