Ieri,azi,maine si mereu
29 Mar 2010, 23:59
Cap I

Prima zi de scoala...
Ma plimbam ca o tampita pe coridoarele liceului cu o foaie in mana fara sa inteleg nimic din ce scrisese directorul pe ea.
-Mai bine se facea doctor! Am zis eu pufnind enervata.
Mi-am intors ochii peste cap si am inceput sa iau la rand toate usile...sa citesc clasa.
-A-IX-a B,a-IX-a C,a-IX-a D,a-IX-a E...ce naiba? Unde Doamne putea fi a-XI-a C? Numai boboci sunt aici! am tipat eu nervoasa,fara sa imi dau seama ca vorbeam singura.
-Nu te enerva..o sa faci riduri la tinerete,am auzit o voce de femeie care venea de dupa colt.
Mi-am asezat geanta pe un umar si am inaintat cu vreo cinci pasi.Era ingrijitoarea.
-Nu poti sa nu te enervezi...mai ales cand totul iti este scris pe o foaie ca la prosti...dar nu intelegi aproape nimic.Am spus eu zambind si sprijinindu-ma cu spatele de perete.
-Da-mi sa citesc...eu inteleg aproape orice scris.
-Ati fost doctorita? Am intrebat eu amuzata dandu-i foaia.
-Nu...am sapte copii si trebuie sa le verefic in fiecare zi temele.Nici nu iti dai seama cat de greu e sa descifrezi atatea scrisuri.Nu iti doresc asta! imi raspunse femeia si imi dadu foaia inapoi.
-Deci?
-Pai clasa ta este la ultimul etaj...prima clasa pe stanga.
-Multumesc mult doamna...
-Laryna...spune-mi Laryna.
Am zambit si am inceput sa urc scarile ca idioata.Daca am eu clasa acolo...sigur nu imi mai trebuie abonament la sala.
In vreo cincisprezece minute am ajuns sus si m-am uitat in stanga si in drapta ca si o proasta...ce spusese femeia aia?
"Unde a zis?Stanga sau dreapta?"M-am intrebat eu in sinea mea.
-Dreapta sau stanga?
M-am uitat pe ambele usi...nu era nimic.Pe niciuna nu scria "clasa a-XI-a"...ceea ce imi doream cel mai mult.Cat de uituca as putea fi?
Am bautut la o usa...nu raspundea nimeni.Am deschis-o...era laboratorul de chimie.Mi-am intors ochii peste cap,din nou, si am batut la cealalta usa.
-Intra! Am auzit o voce de femeie din spatele usii.
Am deschis usa incet...fuck! Scartaia! Am intrat in clasa si am salutat respectuos cu un zambet larg pe gura.Patetic!
-Numele meu este...Kelly...Kelly Hoppes. Am spus eu rotindu-mi privirea prin clasa.Toti se uitau la mine ca la felul sapte si multi chicoteau...cica in soapta.Am zambit in coltul gurii si am continuat sa imi mestec guma.Mereu la fel!De ce toti elevii din liceele mari trebuiau sa fie la fel? Vedeam niste dive incepand sa chicoteasca de freza mea...cred.In coltul ochiului vedeam o alta uitandu-se la bocancii mei.Ce Doamne?! Ma enerva chestia asta! Acum oi fi eu noua...dar nu sunt asa ciudata!
-Si ai inteles?Acum te rog sa iei loc...langaaaaa...Tom! Ma intrerupse profesoara din visare si imi arata un scaun gol...intr-o banca pe jumatate goala...ocupata de un...chinez? o.O...si ala cu o minte la fel de goala...cred.
Totusi am mers spre banca...mi-am asezat rapid geanta si mi-am scos caietul.Speram ca noul coleg de banca sa nu imi zica nimic...daca nu vroia un pumn in fetioara aia a lui...migdalata cum era.Ma intrebam ce imi spusese profesoara in timp ce ma uitam eu prin clasa? Sau sigur ma anuntase de ceva reguli pictisitoare pe care eram obligata sa le respect intr-un liceu atat de prestigios ca si asta.
-Nu pari de pe aici.
De ce ma temeam cel mai mult!Tipul incerca sa se bage in vorba cu mine...si s-ar fi putut sa iasa rau de tot.
-Normal...daca eram de pe aici crezi ca mai eram aici?Sau as fi incercat sa plec de la scoala asta cat mai repede? Am intrebat eu ridicand o spranceana si intocandu-ma inapoi spre caietul meu.
-O sa te obisnuiesti...nu e asa rau Imi raspunse tipul si se intoarse si el spre penarul lui cu...Rammstein!
Hey!Tipul asta asculta Rammstein?Uimitor!Un chinez sa asculte asa ceva!Ma gandesc ce accent are cand incepe sa si cante!

Am iesit in curtea liceului incercand sa merg acasa cat mai repede.Pierdeam serialul!
-Hey!Kelly!Ti-ai uitat asta! M-am trezit strigata de catre o fata bruneta cu...caietul meu in mana.Defapt era caietul in care scriam in timpul orelor cand ma plictiseam...sau desenam.
Am zambit usor si am luat caietul din mana ei.
-Numele meu este...Annabelle...dar prietenii imi spun Anne Imi spuse fata si zambi in coltul gurii.
-Eu sunt Kathllyn,dar la fel...prietenii imi spun Kelly.Incantata de cunostinta! Am spus eu m-am intors cu spatele incercand sa plec acasa.
Ciudat...nu o remarcasem atunci cand m-am uitat la celalti din clasa.Parea o fata foarte de treaba...si imi placeau bratarile ei.
Mi-am intors capul ca sa ii fac un semn de "pa"...dar ea plecase deja la gasca ei formata din inca vreo trei fete si doi baieti.De la cine ma asteptam ca poate imi va fi o prietena buna? Prima data crezusem ca nu caietul a fost cauza totala pentru a fugi dupa mine.
-Hei! am mai auzit pe cineva strigand.
Tot ea era.
-Ce am mai uitat? Am intrebat eu razand in timp ce ma intorceam.
-Nu...de data asta nu.Dar ma intrebam...daca vrei...ai putea sa iesi cu mine si prietenii mei la o bere...un suc? Intreba ea si imi zambii cu toti dintii ei perfecti o.O
Am pufnit incet si m-am uitat atenta spre ea.
-Ce am de pierdut? Am raspuns zambind prieteneste.
De ce nu? La un moment dat tot trebuia sa imi fac noi prieteni.Ca sa nu trebuiasca sa stau cu mama tot week-end-ul!De ce nu era asta momentul?

PS:Cam tamp...stiu:-j

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ieri,azi,maine si mereu - by Shayera Holl - 20 Mar 2010, 02:03
Re: Ieri,azi,maine si mereu - by Jenny Spring - 21 Mar 2010, 00:23
Re: Ieri,azi,maine si mereu - by Shayera Holl - 29 Mar 2010, 23:59
Re: Ieri,azi,maine si mereu - by Jenny Spring - 08 Apr 2010, 16:56
Re: Ieri,azi,maine si mereu - by Rose Evans - 10 Apr 2010, 16:03
Re: Ieri,azi,maine si mereu - by Shayera Holl - 15 Apr 2010, 01:48
Re: Ieri,azi,maine si mereu - by Rose Evans - 15 Apr 2010, 15:17