Pofta de briose..la miezul noptii
30 Mar 2010, 14:24
De dupa colt aparu nimeni altul decat Severus Snape.
"-Mai, mai, nu aveti somn??" intreba el pe un ton acid.
Isa se ineca, nereusind sa termine ultima bucata din briosa. Anapneo rosti Snape calm. Fata isi reveni imediat, dupa care ramase ingrozita alaturi de ceilalti elevi.
"-Si as putea sa stiu motivul pentru care umblati noaptea pe coridoarele scoli?? Domnisoara Evans?" spuse profesorul, prinvind'o rece pe Bell. "Esti o Cercetasa foarte inteligenta, cu talent din plin, dar de data asta m'ai dezamagit..Si, hmm, domnul Wandcore, dumneavoastra v'ati hotarat sa iesiti imrepuna cu domnisoara Evans??" mai intreba el, cu ochii sclipind de rautate.
Rose si Isa se dadura incet in spate, vrand sa plece.
"-Nu nu nu, dar cum sa plecati tocmai acum, putem sa ne distram toti 5" spuse barbatul.
"-Este numai vina mea..Mie mi'a fost foame, asa ca m'am dus pana la bucatarie si am luat niste briose. Ceilalti nu m'au vazut in pat si s'au ingrijorat" spuse Bell serioasa.
"-Aha, deci domnul Stefan isi petrece mai nou serile in dormitorul fetelor..Foarte interesant, domnisoara Evans" raspunse Snape, izbucnind intr'un ras malefic.
Bell simti ca se albeste la fata. Niciodata nu fusese prea buna la minciuni. Mereu mama sau sora sa o prindeau cand mintea, dar acum trebuia sa faca ceva sa'si scoata prietenii din aceasta situatie.....
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Pofta de briose..la miezul noptii - by Bell Evans - 30 Mar 2010, 14:24

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gustare la miezul noptii Darkason Pain 46 12,548 12 Sep 2011, 21:14
Last Post: Adnana Hale
  Bucatarul de la miezul noptii John Romulus 13 3,344 03 Sep 2011, 23:41
Last Post: Adnana Hale
  Gustarea de la miezul nopþii. Klavdia Belikov 38 6,820 22 Aug 2010, 12:53
Last Post: Luna Slytherin