Dear Alice...
30 Mar 2010, 15:05
Era sambata dimineata. Bell se trezi invaluita de razele soarelui, in patul ei cald. Caldura o gadila pe fata si pe gat, si se juca cu parul ei lung. Mai ramase cateva minute sa se bucure de mangaierea placuta, dupa care se ridica din pat, si privi in jurul ei. Celelalte fete dormeau, era abia ora 10.00 dimineata.
Merse la cufar si isi lua un tricou gri, o pereche de blugi negri si tenisii mov. Se pieptana rapid, si isi netezi cat putu buclele care refuzau sa se indrepte. Cobori scara spre camera de zi, unde nu gasi decat cativa boboci. Dna Grasa ii dadu drumu dupa multe staruinte, vrand sa afle unde merge. Doamne, curioasa mai e si pictura asta spuse Bell, coborand treptele atenta. Merse in Marea Sala si isi lua niste paine prajita. Nu avea chef sa manance prea mult, asa ca se indrepta spre iesire. Pasi in lumina aurie a soarelui crud de dimineata, si se lasa invaluita de adierea blanda a brizei usoare. Uhmm, cred ca voi merge sa ii fac o vizita Lolei..Poate ii scriu si lui Alice, m'am gandit mult la ea in ultima perioada se gandi fata, dupa care se intoarse in turn. Dna Grasa incepu iar cu intrebarile, dar de data aceasta fu intrerupta de niste elevi mai mari, care vroiau sa intre si ei. Urca scarile spre dormitor si intra tiptil in camera. Lua pana si niste pergamente, dupa care se reintoarse pe domenii. Merse la Hambarul Bufnitelor si urca scarile spre camera descoperita.
"-Lola, Loly, hai la mine!!" striga Bell.
O bufnita mica si roscata zbura pe umarul fetei, si o ciupi usor cu ciocul de obrazul palid.
"-Azi ii scriem lui Alice, mi'e tare dor de ea. Si tu o sa'i duci scrisoarea, da??" o intreba pe mica bufnita, mangaind'o pe cap.
Draga Alice,
Cu ce sa incep..Mi'e foaaaarte dor de tine, blonduta mea mica. Iti simt lipsa aici, la Hogwarts, chiar daca sunt alaturi de surioara mea scumpa si draga Rose. Mi'am facut multi prieteni, dar tot iti duc dorul......

Bell scrise 2 pergamente si jumatate, iar la sfarsit incheie cu scrie'mi cat de repede poti, si nu ma uita..prietena ta care te iubeste mult, Bellyshor.
"-Gata, Lola! Acum e randul tau!" spuse Bell si bufnita isi intinse piciorusul. Fata lega pergamentul cu o panglica albastra si duse pasarea la fereastra.
"-Ai grija de tine si de scrisoare" ii sopti Bell, iar pasarea isi desfacu aripioarele si se pierdu in zarea cristalina.
Fata ramase putin pierduta in ganduri si o privi, pana disparu. Apoi cobori inapoi pe domenii, si incepu sa se plimbe pana cand.....

OOC: Isa, continua tu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Dear Alice... - by Bell Evans - 30 Mar 2010, 15:05
Re: Dear Alice... - by Isabella River - 30 Mar 2010, 20:42
Re: Dear Alice... - by Bella Emily Rose - 30 Mar 2010, 20:48
Re: Dear Alice... - by Bell Evans - 30 Mar 2010, 20:52
Re: Dear Alice... - by Rachel von Precieux - 09 Apr 2010, 16:15
Re: Dear Alice... - by Isabella River - 09 Apr 2010, 16:51
Re: Dear Alice... - by Bell Evans - 09 Apr 2010, 20:19
Re: Dear Alice... - by Isabella River - 09 Apr 2010, 20:26