Pofta de briose..la miezul noptii
|
30 Mar 2010, 15:17
|||
|
|||
Deodata, lui Plesneala ii sarira in cap doua pisici: D-na Norris si Tom, motanul lui Stefan. Bagheta lui Plesneala ii zbura din mana din cauza socului, iar acesta incerca, fara succes sa isi ia pisicile din par, respectiv ochi.
Cei 4 colegi se intelesera din priviri si o luara la fuga inapoi spre camera cercetasilor. Odata ajunsi acolo se prabusira pe fotolii ca sa isi traga rasuflarea. "Uf... sa analizam situatia..." incepu Stefan. Apoi continua: "Roshyor, sper ca nu mai vrei sa-mi arunci pisica pe geam!" Cei 4 izbucnira in ras. "Cred ca o perioada ar trebui sa bem doar din sticlele noastre, in caz ca Plesneala se gandeste sa ne administreze niste Veritaserum.", sugera Isa si toti ceilalti o aprobara. Apoi Stefan continua: "Si, nu in ultimul rand: nu stim inca pe unde umbla Alexander." "Poftim?!?!?!" tipa Rose. "Sunt chiar aici!" se auzi o voce din spatele lor: Alexander rontaia o briosa. "Unde ai fost?!" intreba Stefan indignat. "Pana la bucatarie. Am luat-o printr-o intrare secreta din Sala Armurilor." "Nu vei inceta niciodata sa ma uimesti! Cate intrari secrete mai stii?" intreba Stefan printre rasete. "Pai..." incepu Alexander. Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Gustare la miezul noptii | Darkason Pain | 46 | 12,520 |
12 Sep 2011, 21:14 Last Post: Adnana Hale |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,334 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|