Vesnica problema
|
30 Mar 2010, 16:11
|||
|
|||
Bell mergea impreuna cu Rose spre ora de Transfigurare.
"-Parca vad ca iar urla McGonagall la noi ca intarziem" spuse Bell razand. "-Mmda, nu ar fi prima oara" raspunse sora sa. "Ce'ar fi sa fugim pana acolo, nu intarziem asa mult.." propuse Rose. "-Uhmmm, pai, nu cred ca e o idee prea buna" spuse Bell, dar sora sa disparuse deja dupa colt. Bell incepu sa alerge si ea, dar ajungand la scari se impiedica si cazu pana jos. "-Bell, Bell!!!" tipa sora sa, speriata. "Iar ai cazut??" "-Doare" fu singurul cuvant pe care putu fata sa'l rosteasca, tinandu'si mana in brate si piciorul intr'un unghi nefiresc. "-Off, tu si echilibrul tau!! Trebuie sa mergem in Aripa Spitalului" zise Rose, serioasa. "-Dar Transfigurarea?? O sa ne omoare pe amandoua!! Mai bine du'te tu, vad eu cum ma descurc" zise Bell, printre gemetele de durere. "-Nu te las singura, totusi..oi fi eu mai nebuna, dar nici chiar asa. Ii trimit un patronus lui McGonagall, sunt sigura ca va intelege". "-Ok, mersi surioara" raspunse Bell, incercand sa zambeasca. "-Acum, hai la Madam Pomfrey. Sigur o sa te puna pe picioare cat ai spune Vajthat" zise Rose, zambind. Dar cand sa'si ajute sora sa se ridice.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|