Desfatari aurii
|
30 Mar 2010, 21:36
|||
|
|||
Ma vazu pe mine.
-Sunt cea mai mare3 fana a ta spuse Rose pe nerasuflate. -Dar ce se intampla aici? am intrebat eu. -Doar ne jucam! spuneau celelate cu o urma de suspiciune. -Rictusempra! se auzi din spatele meu. Am inceput sa ma tavalesc pe jos razand in hohote. Ceva sau cineva sau o vraja ma gadila atat de tare incat mi-au dat lacrimile. Fetele radeau la randul lor dar radeau de mine nu pentru ca erau gadilate. Printre hohotele mele de ras o parte di creierul meu se intr5eba cine facuse asta si isi aminti ca Rose o imbratisase cu putin timp inainte de a fi gadilita. -R..o..se! Te pri..haha..eu...haha! Vei...haha....vedea ...tu! Pana la urma Rose dezlega vraja cu greu dupa ce am amenintato printre rasetele mele de necontrolat. -Te prind eu! am spus eu dupa ce mi-am revenit! -Hei nu vrei sa joci si tu cu noi Adevar sau Provocare? -Desigur! am zis eu. OOC: Scuze pentru greselile de ortografie! M-am grabit! ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|