Sunlight....
|
31 Mar 2010, 13:26
|||
|
|||
Si m-au vazut pe mine.
-Ce faceti fetelor? le intreb eu dupa un timp. -Tema la Potiuni! spusera enervate cele doua fete. -Eu am terminat-o de mult! am adaugat eu. -Ne ajuti si pe noi? -Desigur acesta e referatul meu! Sa nu copiati exact ca profu' va observa. Si le-am aratat referatu: "Descriere: piatra translucida, cu efect de curcubeu sau jocuri de lumini, cu straluciri albe sau bleu. Culori: incolor, alb, gri, portocaliu, verzui, galbui, maro, roscat, transparent laptos cu nuantele curcubeului. Culoarea devine mai fada in lumina directa a soarelui. Se zgarie usor. Efectele asupra celui care le poarta: Piatra a: norocului si a emotiilor, piatra tipic feminina, piatra a iubirii si sperantei, piatra a dorintelor implinite, piatra sacra Simbol al celui de-al treilea ochi Protejeaza: noile inceputuri, schimbarile in viata, calatoriile, casnicia, copiii, femeile, destinul, cresterea, somnul Ajuta: barbatii sa inteleaga mai bine femeile, la rezolvarea disputelor si a problemelor in cuplu, la deschiderea spirituala, la luarea de decizii Confera: noroc, dragoste, speranta, protectie, vise profetice, liniste, odihna, armonie, tandrete, fericire, compasiune, pace, somn linistit, cu vise Stimuleaza: altruismul, intuitia, increderea, cunoasterea, afectiunea, ocrotirea, grija pentru ceilalti, spiritul matern, aprecierea de sine, dragostea neconditionata, Scade: anxietatea, stresul, egoismul, starile conflictuale, frustrarile, slabiciunile, inhibitiile Echilibreaza: tendintele de exagerare, emotivitatea sau agitatia psihica Bun pentru: meditatie si rugaciune Recomandabila: celor care au tendinta de a cheltui prea mult, celor care se simt amenintati in mediul in care traiesc Sanatate: Benefic pentru stomac, splina, pancreas, aparat digestiv, inima, plamani, intestine, piele, ochi, organe interne, digestie, asimilarea elementelor nutritive. Benefic mai ales pentru sanatatea femenilor, la nastere, in caz de ulcer, leucoree, sangerare, tuse uscata, senzatie de arsura, stress, tensiune arteriala, febra, insomnie, agitatie, muscaturi de insecte, sete, dureri de cap, cancer, menopauza, epilepsie, crampe menstruale, greturi, scleroza, infertilitate, boli tipic feminine, probleme ginecologice, ajuta in timpul dietelor. " -Nu imi prea pasa daca e bine! Ma rog as vrea sa castig niste puncte dar cu Snape imi pot lua adio. Si daca nu ne-ar lua puncte atunci l-as sacai toata ora cum faceam si in lumea Incuiatilor. OOC: Referatu e de pe net. Nu am stiut ce sa scriu. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sunlight.... - by Desiree Rose Goth - 31 Mar 2010, 08:59
Re: Sunlight.... - by Bella Emily Rose - 31 Mar 2010, 09:49
Re: Sunlight.... - by Desiree Rose Goth - 31 Mar 2010, 10:54
Re: Sunlight.... - by Anaella L. Hathway - 31 Mar 2010, 13:26
Re: Sunlight.... - by Bell Evans - 31 Mar 2010, 15:15
Re: Sunlight.... - by Desiree Rose Goth - 31 Mar 2010, 16:19
Re: Sunlight.... - by Anaella L. Hathway - 31 Mar 2010, 16:43
Re: Sunlight.... - by Bell Evans - 01 Apr 2010, 20:34