Desfatari aurii
|
31 Mar 2010, 20:33
|||
|
|||
Isi facu aparitia nimeni altul decat ultima persoana pe care vroia Bell sa o vada-baiatul cu care isi daduse intalnire in seara aceea la 6.
"-Voi glumiti, nu?? Dupa ce ca i'am zis ca ma intalnesc cu el si nici macar nu am de gand sa ma duc, mai vreti sa ii fac si din ochi?!" spuse Bell, enervandu'se. "-Nu glumim, sigur nu glumim" raspunse Neo, razand. "-Haide Bellyshor, nu fi lasa" o incuraja Rose. "-Mda, mersi" raspunse fata, ridicandu'se. Cu tricoul ud, parul imbibat de apa, se duse la baiatul de la Astropufi si ii facu cu ochiul cand trecu pe langa el. Acesta zambi entuziasmat, dar Bell se intorcea deja la prietenele sale. "-Multumite?" intreba ea. "-Vai, Bell, dai sperante saracilor baieti" ingaimara Rose si Anna, in timp ce erau pe jos de ras. "-Da, da, haideti sa continuam" incerca Bell. Invarti sticla, aceasta oprindu'se intre Neo si Anna. "-Anna, adevar sau provocare??" intreba Neo, zambind. "-Provocare, de data asta" spuse fata, timida. "-Ai sa regreti!!" ii zise Bell razand. "-Te provoc sa te urci in acest copac, sa te descalti si sa'ti legi papucii de prima creanga. Dupa asta, mergi desculta la primul profesor care iti iese in cale si il rogi sa te ajute sa'ti dezlegi tenisii din copac" sfarsi fata, tinandu'se de burta de atata ras. "-Doamne, ce idei aveti!!!" spuse Anna ingrozita. "-Eu te'am avertizat" ii raspunse Bell. Anna se ridica, se descalta si se urca in stejarul batran, la umbra caruia se distrau. Lega tenisii de creanga cea mai joasa, dupa care sari pe pamantul jilav, desculta si se uita la Neo. "-Ehemm, domnisoara. As putea sti pana cand trebuie sa stau desculta??" intreba aceasta, usor ofticata. "-Pai, intra in castel, si cheama un profesor" ii zise Rose. "-Si daca ma intalnesc cu Snape, ce fac??" spuse fata ingrozita. "-Il rogi frumos sa te ajute sa'ti recuperezi papucii " raspunse Bell, cazand pe jos de ras, la imaginea lui Snape daca Anna ar fi facut asa ceva. "-Bine, ma duc..dar daca va raman pe constiinta, e vina voastra!!!" spuse Anna, si pleca spre castel. Celelalte fete ramasera asteptand.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|