Just.. Memories..
|
31 Mar 2010, 22:06
|||
|
|||
Pentru Isabella timpul se oprise in loc. Nu mai auzea conversatia celorlaltora. Isi auzea doar gandurile.. O mie de intrebari ii invadau mintea si sintea cum capul ei nu mai face fata. Strangand din dinti inchizand ochii, lasa o lacrima sa i se prelinga pe obraz, fara sa se mai poata preface si sopti:
''- Destul..!'' Ceea ce credea ca spusese doar in gand, spusese si in realitate. Bellatrix veni repede langa ea si cu o dunga de incruntare pe frunte intreba: ''- Isa.. Isa! Esti bine..?'' Din fericire cea care observa fusese doar Bellatrix. Isabella ar fi fost aproape dezamagita daca toti ar fi luat-o la intrebari. Ii raspunse fetei doar cu un oftat adanc, soptind: ''- Nu mai suport.. Mi-e dor de el. Il vreau inapoi! Si.. mai e ceva..'' Bellatrix o imbratisa compatimind-o si ii spuse: ''- Stii ca poti sa-mi spui orice.. nu?'' ''- As vrea ca asta sa ramana doar.. in mintea mea.. Cred ca e mai bine asa..'' Intre timp, ceilalti observara soaptele celor doua si se intoarsera curiosi. Bell si Rose vorbeau ceva intre ele, iar Raizen observase lacrimile Isabellei, dar aceasta si le sterse repede cu maneca si-si pleca privirea.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Just Memories | Deea Nikol | 0 | 1,028 |
09 Jul 2009, 14:18 Last Post: Deea Nikol |