Greseli
|
31 Mar 2010, 23:31
|||
|
|||
Sora mea a gasit un lucru care nu prea-i da pace: in cartea a 4a, dak Mad-eye Moody, la sfarsit a transformat cupa intrun portal care sal duca pe Harry in cimitir, nu putea el pur si simplu sa transforme orice alt obiect, cu luni in urma, intrun portal? Era ceva cumva special la noaptea aia, ca eu numi amintesc. Daca as fi Voldy las fi pus be Barty Jr. alias Moody sa transforme o carte, o furculita, ceva orice si sal puna intro cutie pe care sa scrie "pt Harry Potter" sau cv de genu asta. Din cate stiu este posibil si nu tre sa ai neaparat avizu ministerului. Dumbledore ia dus pe copiii Weasley si pe Harry la Casa cumplita fara nici o problema. deci lamuritima si pe mn ca numi dau seama.
-- si inca ceva Acel lucru care pana implinesti 17 ani arata ministerului magia (engl= trace habar n-am cum ii zice in romana) ce arata? Locul sau vrajutorul? Pt ca in cartea a 2a, cand Dobby a facut tortul sa pluteasca, Harry a primit scrisoare de la minister in care zicea ca a fost practicata magia in casa lui iar in cartea a 5a, cand a facut un Patronus pe aleea Magnoliei, i-a trimis scrisoare acasa deci cei de la minister au stiut ca Harry a facut vraja Si in cartea a 6a, cand Ron si Harry se chinuiau sa curete cartofi, puteau sa faca o vraja pt ca erau multi vrajitori majori in casa care ar fi putut sa faca vraja. Acestea sunt intrebarile care ma macina. ps: scuze de dublu post dar am zis sa nu fie prea lung postul ca te plictisesti citindul Edit by Ginny: fragmentarea unui mesaj in doua nu indeamna cititorul neinteresat sa citeasca. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Greseli - by Alice Morris - 31 Mar 2010, 23:31
Re: Greseli - by Skynet Barklord - 01 Apr 2010, 00:02
Re: Greseli - by Bell Evans - 01 Apr 2010, 14:44
Re: Greseli - by Alice Morris - 01 Apr 2010, 16:06
Re: Greseli - by Skynet Barklord - 01 Apr 2010, 22:28
Re: Greseli - by Alice Morris - 01 Apr 2010, 22:49
Re: Greseli - by Bella Emily Rose - 02 Apr 2010, 09:02
Re: Greseli - by Ginny Malfoy - 02 Apr 2010, 10:23