Desfatari aurii
|
01 Apr 2010, 15:06
|||
|
|||
Anna inainta cu pasi tematori spre castel. Avea emotii si i se facea pielea gaina doar cand se gandea ce avea sa spuna daca se intalnea cu Snape. Traversa ingandurata curtea castelului si urca treptele spre usa. Piatra era rece, deoarece razele plapande alea soarelui nu ajungeau pana acolo. Anna topai disperata, sarind de pe un picior pe celalalt. Din nefericire pentru ea, fu prea tarziu cand observa geanta cu carti din mijlocul drumului, deoarece se impiedica si cazu in nas. Ridica usor privirea ca sa nu ameteasca si vazu o roba lunga, neagra, purtata de un barbat bosumflat cu nasul mare si parul slinos. Era chiar Snape!!!! Dar cum de avea ea norocul asta?? Se ridica in picioare si isi scutura hainele. Profesorul o analiza acum de sus pana jos...
" - Domnisoara, ce te aduce pe la picioarele mele?" spuse acesta cu o urma de dispret in glas. " - Aaa..." se balbai fata" pai aveam nevoie de putin ajutor..." " - Si aveai de gand sa-l ceri picioarelor mele??" " - Pai...nu intocmai... " " - Foarte bine, atunci va sugerez ca pe viitor sa nu va mai plecati asa in fata mea, ca sa nu se inteleaga altceva." termina Snape surazand. " - Da, domnule!" Fata dadu sa plece, dar atunci le vazu pe Rose, Bell si Isa facundu-i semn sa il intrebe. Anna isi lua inima in dinti si se indrepta spre Snape. " - Aaa, Domnule profesor..." " - Da, domnisoara??" " - Ma intrebam...ati putea sa ma ajutati dumneavoastra???" " - Hmmm... depinde. Dar ce problema ai?" raspunse acesta rece. " - Pai, stiti, cineva mi-a facut o gluma proasta si mi-a agatat tenisii in copac si nu ajung sa-i dau jos." " - Domnisoara, ..." spuse Snape calm" aveti bagheta. Nu credeti ca ar trebui sa faceti o vraja?" Nu se gandise la acest raspuns. " - Intamplarea face ca am cam uitat vraja. Asa ca va rog frumos sa ma ajutati..." " - Prea bine, atunci te voi ajuta. " Cei doi se indreptara spre copacul cu pricina, nemaiscotand nici unul nici un sunet. Langa lac, cele 3 fete se prapadeau de ras privind vraja facuta de Snape pentru a-i cobori papucii. Anna se incalta repede si ii multumi profesorului, apoi se indrepta spre prietenele sale. " - Multumite?? Uite ce m-ati pus sa fac? Am crezut ca imi va da ore de detentie ?" zise fata usurata si in acelasi timp distrata de ce facuse... Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|