Pofta de briose..la miezul noptii
|
01 Apr 2010, 15:50
|||
|
|||
"-Pai, stiu destule" spuse baiatul, zambind cu subinteles.
"-Ce ziceti, ne mai plimbam prin castel, sau ne intoarcem in plictisitoarea noastra Camera de Zi?" intreba Bell. "-Si daca ne mai intalnim cu Snape.."domnisoara Evans"? spuse Isa, razand. "-Am scapat o data, ne salvam si a2a oara, numai nu o mai puneti pe surioara mea sa minta, e dezastru la asa ceva, dupa cum vedeti" zise Rose, mangaindu'si sora pe umar. "-Nu trebuie sa'mi amintesti, stiu deja!!" ii raspunse Bell. "-Susunie, Susunie" spuse Rose, si toti ceilalti ramasera perplexi, mai putin Bell care incepu sa rada de figurile lor. "-Ce a spus?!" intreba Stefan interesat. "-Mda, tin sa va anunt ca Rose este..uhmm..OBSEDATA de koreeana..Acum stiti si voi" le raspunse Bell, razand cu pofta. "-Imi place foarte mult" o completa si Rose. "-Ahamm, interesant. Si ce inseamna ce a zis??" intreba Zen. "Pentru ca noi nu suntem sora ta sa iti cunoastem pasiunile ascunse" "-Uhmm" isi drese glasul Bell, abtinandu'se sa nu izbucneasca in ras. "-Inseamna sora. Si Bell, nu mai rade ca invat injuraturi in koreeana si atunci nu ma mai deranjez sa'ti spun ce inseamna" zise Rose, zambind malefic. "-Bine, bine, haideti sa mergem" spuse Stefan. Stefan si Zen mergeau primii, iar Bell, Rose si Isa in spatele lor. Pasii lor rasunau ca valurile marii ce se izbesc de stancile ascutite. Linistea profunda era spulberata din cand in cand de soaptele copiilor, care erau dornici de aventura. In fata lor se ivi deodata nimeni altul decat Dobby. "-Dobby!!" spusera Bell si Rose in cor. "-Domnisoarele Evans" chitai spiridisul fericit de intalnire. "Ce va poarta prin castel la ora asta?" "-Pofta de aventura" raspunse Rose. "-Dobby trebuie sa curete coridorul, Dobby suparat pe Peeves care mereu face mizerie!!" spuse spiridusul trist. "-Te ajutam noi" spuse Bell, abia atunci observand mizeria de pe coridor. Curatenius rosti ea, si toata mizeria disparu. "-Dobby foarte fericit. Dobby multumeste domnisoarei Evans" spuse Dobby, cu zambetul pana la urechi. "-Nu iti fa griji, Dobby, acum te poti intoarce la treaba ta, si nu ezita sa ne ceri ajutorul daca vei avea vreodata nevoie" zise si Rose. Spiridusul disparu cu un mic pocnet, care fu urmat de un zgomot mai mare... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Gustare la miezul noptii | Darkason Pain | 46 | 12,523 |
12 Sep 2011, 21:14 Last Post: Adnana Hale |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,336 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Gustarea de la miezul nopþii. | Klavdia Belikov | 38 | 6,803 |