Cumparaturi buclucase
|
03 Apr 2010, 17:16
|||
|
|||
OOC: As vrea sa participam, dar RPG'ul nostru nu indeplineste toate regulile pentru a fi avansat..Eventual daca vorbim cu unul dintre admini, sa ne spuna el exact
"-Ok, nu'mi spuneti ca voi chiar vreti sa cautati niste obiecte pierdute de cand bunica!" "-De ce nu?" intreba Stefan, zambindu'i. "Haide, Bellyshor, va fi distractiv" adauga el. "-Mda, si asta a fost foarte distractiv, nu am ce zice! Am avut capul spart, era sa murim toti si ne'am mai intalnit si cu un leu vorbitor care ne'a pus sa'i cautam lui nu stiu ce oglinzi!" protesta fata, ridicandu'se de la masa. "-Rose, o mana de ajutor??" intreba Stefan, abtinandu'se sa nu izbucneasca in ras. "-Huh?" raspunse Rose, confuza, privind pierduta spre fereastra. "-Alo, nu'mi spune ca nu ai fost atenta.." "-Scuze, dar ma gandeam la cu totul altceva. Hey, unde e Bell??" intreba fata, panicandu'se brusc. "-Asta incercam si eu sa'ti spun" raspunse Stefan, dar fata se ridicase deja si iesi pe usa. "Off, fetele astea. Cine le mai intelege?" se gandi baiatul, in timp ce analiza obiectele ce trebuiau reunite. Oare daca le'am gasi pe toate, am putea impaca Varsatorul cu Fecioara? medita el, in timp ce ultimele palpairi ale soarelui se stingeau in atmosfera tensionata. Afara, Bell se aseza langa o tufa de trandafiri si isi puse capul pe genunchi. Se simtea chiar bine singura, in universul ei. Niciodata nu'i prea placuse sa fie in centrul atentiei. Privi cerul azuriu, ca o petala de floare de miozot si isi dadu frau liber gandurilor. Cu ochii inchisi, pleoapele trandafirii plecate, si obrajii palizi ca un vas de marmura, fata adormi in mireasma proaspata de trandafiri. Avu un vis foarte ciudat: Era din nou la Hogwarts, iar sora sa Rose era profesoara de Transfigurare. Bunicul ajunsese directorul scolii, iar ea devenise eleva eminenta a castelului. In serile innorate, vorbea mereu cu bunicul sau in biroul plin de obiecte transparente, care scoteau sunete ciudate. Pana intr'o seara, cand pe cerul cenusiu aparura 2 fiinte stralucitoare: o vrajitoare cu un vesmant verde si o tiara din smaralde, care purta un evantai in mana si un vrajitor imbracat in haine stacojii, cu o umbrela rubinie. Acestia poposira in biroul directorului, anuntandu'l ca lumea vrajitorilor este pe cale sa se naruie, sub greutatea unui razboi. "-Daca nu gasim celelalte oglinzi, pacea va fi pierduta pe vecie" medita bunicul. Bell se trezi brusc, miscata de o mana ferma. "-Trezirea, Frumoasa din padurea Impiedicatilor" striga o voce subtire, usor sceptica. "-Uhmm?" murmura Bell, clipind suparata. "Ce momente iti alegi si tu sa ma trezesti, daca ti'as face eu asa dimineata, cred ca m'ai transforma in animalul tau de companie pentru totdeauna" spuse Bell, nervoasa ca sora sa a trezit'o din cel mai interesant vis. "-Si ce visai asa important, de aveai o figura concentrata. Apropo, semanai cu McGonagall cand corecteaza lucrari" raspunse Rose, razand. "-Off, surioara, o sa ma duci la disperare" spuse si Bell, incepand sa rada. Dupa ce ii povesti visul, aparu si Stefan cu niste Beri-Zero in mana. "-Hey, am ratat ceva important??" intreba el curios, asezandu'se in fata lui Bell. "-Rose tocmai m'a trezit din visul ce putea sa'mi arate cheia rezolvarii misterului obiectelor fermecate" sopti Bell, cu un ton dezaprobator. "-Scuze, eu credeam ca viseaza cine stie ce pasarele are ea in cap" incerca Rose sa se scuze. "-Nu ma cheama Rose Evans" adauga Bell, dandu'i un cot surorii sale. "-Asa, imi spune si mie cineva visul ala??" intreba Stefan, incercand sa le atraga atentia gemenelor. Dupa ce mai repeta o data visul, acompaniata de interventiile lui Rose, Bell spuse in cele din urma: "-Deci..M'am hotarat ca cel mai bine e sa cautam si celelalte oglinzi" "-Asa te vreau!" spuse Stefan, cu un zambet stralucitor. "-Si, de unde incepem?" intreba si Rose. "-No ideea" murmura Bell. "-Haideti sa o intrebam pe bunica, poate stie ea cate ceva" spuse Stefan. Copiii se indreptara spre micuta casa, mangaiati de atingerea blanda a razelor de soare, ce se stingeau lenese dupa dealul de safir.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dupa cumparaturi | Evelina R. Potter | 31 | 7,581 |
09 Aug 2011, 14:59 Last Post: Ema Snow |
|
Cumparaturi de inceput de an :) | Gera George Rybak | 4 | 1,884 |
14 Jul 2010, 12:14 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
Cumparaturi | Ana Weasey | 4 | 2,217 |