Prima zi la scoala
|
04 Apr 2010, 11:04
|||
|
|||
Prima zi din noua viata..ce ciudat suna!! Pana acum ceva timp aveam o viata normal,exceptand faptul ca aveam anumite puteri si ma consideram o ciudata!!...Era o zi frumoasa de toamna si ma uitam pe fereastra....cand vad o bufnita cu un plic in cioc!!Am crezut ca am vedenii,dar era adevarat!!....Era o urlatoare care ma instiinta ca am fost admisa la Scoala de Vrajitorii Hogwarts!!...Eram foarte nedumerita si ma gandeam cu poate o scrisoare sa vorbeasca...M-am decis sa urmez indicatiile scrisoarei urlatoare!!..Nu imi statea in caracter sa ma dau la o parte din fata unei provocarii si aceasta nu era o exceptie! Deci am luat-o ca pe o provocare si m-am conformat cu ceea ce sunt!..Eram vrajitoare...de multe ori am visat la chestia asta dar niciodata nu mi-a trecut prin cap,ca explicatie a ceea ce se intampla cu mine este vrajitoria!!
Am plecat la drum curioasa si nerabdatoare!!Aventura incepu nu mai puteam da inapoi si sincer nici nu doream sa o fac..! Urlatoarea mi-a dat anumite indicatii si eram foarte nedumerita,mentionase nume de strazi de care nu auzisem pana acum si inca un lucru ciudat era peronul 9si 3/4!!! Am ajuns in autogara si cautam peronul dar stiam ca nu exista....Uitandu-ma pierduta dupa acest peron zaresc o fata de aceeasi varsta cu mine care trece printr-un zid....Am ramas uimita vazand ca a disparut si nu s-a lovit de zid...Mi-am luat inima in dintii si am facut aceelasi lucru!!!Cu o teama imensa in priviri am trecut prin zid si am ajuns in locul unde a inceput o noua viata pentru mine in gara King"s Cross!!!...M-am urcat in tren si am incercat sa ocup un loc intr-un vagon liber dar din pacate toate erau ocupate....Nu am vut de ales si am intrat intr-un vagonmai liber intreband daca este ocupat!!...Mi-am dat seama ca era aceeasi fetita pe care am vazut-o pe peron!!Atunci mi-am dat seama ca aveam o prietena nu eram singura in noua viata!!...Continuarea urmeaza ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Noua Scoala,Noua Casa,Noua Viata. | Xelar | 1 | 1,688 |
03 Feb 2012, 22:50 Last Post: pisicuta_mica |
|
Prima zi la Hogwarts | Daisy Miller | 10 | 2,660 |
05 Oct 2011, 18:36 Last Post: Daisy Miller |
|
Prima greseala | Ema Snow | 26 | 4,213 |