Pofta de briose..la miezul noptii
|
04 Apr 2010, 22:45
|||
|
|||
Semana cu zgomotul a zeci de armuri daramate. Hmmm... De fapt chiar asta si era. In fata copiilor, zacea o gramada de fier de curand doborat. De dupa armurile intepenite din mijlocul coridorului isi facura aparitia nimeni altii decat Tom si Doamna Norris.
" - Ahh...Motani blestemati!!" urla Rose calcata pe nervi. Cheatz!!! Marsss!!" " - Hmm...Rosyshor, nu stiam ca la pisici se spune marss..." observa Bell si incepu sa rada de sora sa. " - Taci, Bellyshor ca si asa m-au scos din sarite destul matzile astea!" se imbufna Rose... " - Gata, gata..Sunt cuminte. Ca un ingeras!" zise Bell si facu un cerc imaginar deasupra capului ca o aura. " - Vezi, Stefan? Trebuia sa arunc motanul ala albastru de mult pe geam." " - Dar a fost si vina pisicii lui Filch. Nu doar a lui Tom!!" " - Pai bineinteles, o sa inoate amandoi sub clar de luna." Insa discutiile aprinse ale cercetasilor fura oprite de Isabella. " - Hmmm, nu vreau sa va stric distractia, dar cred ca toata scoala a auzit zgomotul armurilor si fara sa-l mai amplificati si voi. Asa ca propun sa o stergem de aici!! Ce ziceti??" facu ironica Isa, dar reusi sa ii readuca cu picioarele pe pamant pe prietenii ei. " - Da, Isabella are dreptate" zise si Alexander." Haideti sa plecam de aici." Copii alergara disperati pe coridoare, nestiind unde sa se ascunda. Chiar atunci ii veni o idee lui Stefan. " - Ce-ar fi daca am merge la bucatarie?? Nu cred ca ne-ar cauta careva acolo..." " - Pai, nu vad de ce nu... " aprobara ceilalti in cor acceptand orice idee le-ar fi putut salva pielea. Ajunsera in fata unui tablou care era foarte asemanator cu cel de la intrarea in bucatarie. Insa nu era acelasi... Din pacate, copii isi dadura seama prea tarziu de acest fapt si deschisera pictura, aruncandu-se dupa ea. Spre mirarea lor, in loc sa ajunga intr-o incapere luminata, cu o multime de spiridusi binevoitori, cazura intr-un topogan circular, de piatra. Alunecara ceva timp pana cand se prabusira la pamant cu o bufnitura dureroasa. Rose isi ridica privirea, verificand daca si ceilalti erau bine. Dar cand sa se ridice o durere ametitoare o tinti la nivelul gambei. Se uita spre picior si, spre teroarea fetei, vazu cutitasul ei cu varful infpit in piciorul fetei. Ceilalti prieteni se ridicara si examinara camera, insa Rose nu putea nici sa se miste. " - Aaa...prieteni...o mana de ajutor si la mine?" ingaima Rose. Cei patru cercetasi se intoarsera si o vazura pe fata intinsa pe jos, cu un firicel de sange curgandu-i din gamba. " - Rose, ce nai...! Ce ai patit?? Cum a ajuns cutitul asta in piciorul tau??" intreba speriata Bell. " - Hmmm... de unde vrei sa stiu eu?? Cred ca a cazut la coborare si cand m-am prabusit am aterizat pe el. Dar acum ma ajuti si pe mine sa scap de cutiasul asta?? Nu de alta, dar ma cam incomodeaza." facu Rose ironica strambandu-se la sora sa. Dupa lungi discutii, Stefan se oferi sa ii scoata fetei varful. Apoi incercara sa-i opreasca hemoragia. Isa avea la ea o batista curata, cu care Bell ii bandajase piciorul. Dar chiar daca era bandajat, cum avea sa mearga?? Cei patru prieteni o ajutara sa se ridice apoi incercara sa gaseasca o cale de iesire. Rose topaia intr-un picior examinand peretii, pana cand Stefan scoase o exclamatie... Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Gustare la miezul noptii | Darkason Pain | 46 | 12,515 |
12 Sep 2011, 21:14 Last Post: Adnana Hale |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,331 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|