Trofee cu surprize
05 Apr 2010, 12:08
Cand din spatele lor se auzi un zgomot. Nu era un zgomot oarecare. Semana cu un geamat. Dar nu parea a fi de om. Fetele se apropiara tematoare de locul cu pricina si observara un pui de bufnita, cazut la podea. Statea facut ghem aparandu-si o aripa cu capul.
" - Oare e ranit??" intreba Bellatrix facandu-si griji pentru pasare.
" - Posibil. Haideti sa incercam sa o luam." sugera si Bell.
" - Da. Apoi o putem duce la Hagrid." adauga Rose.
Cele trei prietene se aplecara si intinsera mainile spre puiut. Dar acesta era prea speriat si dadu sa ciupeasca cu ciocul.
" - Ar trebui sa mergem doar una ca asa il speriem." zise Bell
" - Ma duc eu." anunta Rose" Am la mine niste gustari de-a lui Twig. Sunt sigura ca o sa capete mai multa incredere daca vede ca o hranim."
" - Bine, dar ai grija, Rosyshor." o atentiona Bell.
Fata intinse mana cu precautie si ii arata puiutului mancarea. Acesta ridica capusorul si le privi pe fete timp de cateva minute. Prietenele asteptara tinandu-si rasuflarea. Dupa un timp, pasarea pleca capul si accepta gustarea. Rose o ridica usor pe brate si o puse in roba ei.
" - Acum haideti la Hagrid!" spuse fata, fericita ca putea ajuta acea bufnita neajutorata.
Mersera cat putura de repede la coliba lui Hagrid, insa nu fugira pentru a nu agrava starea ranitului.
Domeniul era scaldat in ultimele raze ale soarelui rosiatic. Lacul clipocea timid, pregatindu-se de culcare. Crengile copacile se unduiau in bataia plapanda a vantului. In scurt timp soarele disparu enigmatic dupa colinele din departare. Incetul cu incetul luna isi facu aparitia pe cerul, acum, instelat. Fetele ajunsera la usa Pastratorului si batura de trei ori. De partea cealalta se auzi ragusitul uriasului spunand Intra.
" - Buna, Hagrid!" spusera fetele in cor.
" - Ce faceti la ora asta aici?? Nu ar trebui sa fiti in turnul Cercetasilor?" intreba acesta incruntandu-se la oaspetii nepoftiti.
" - Pai... Avem o problema. Si speram ca tu o sa ne ajuti..." zise Bellatrix coborand vocea
" - Si despre ce este vorba? Poate va pot ajuta!"
" - Multumim, Hagrid!" exclama
Bell
" - Uite" zise Rose aratandu-i puiul de bufnita lui Hagrid" L-am gasit in Sala Torfeelor, gemand. Cred ca este ranit..."
" - Poti sa-l ajuti??"
" - Lasa-ma sa ma uit." raspunse uriasul. " Intre timp puteti servi niste prajiturele."
" - Nu e nevoie. Noi...a...tocmai am mancat." il repezi Bell, desi nu fusese tocmai credibila.
Rose o ciupi de umar in sens ca tocmai ea s-a gasit sa minta. Sora ei era foarte nepriceputa la asa ceva.
" - Eh, insist. Luati ca sunt proaspete. "
Neavand incotro, fetele luara cate o prajitura si muscara. Privind reactiile lor insemna ca nu erau tocmai foarte proaspete. Rose injura in gand, in timp ce arunca pe la spate prajitura ca piatra.
" - Hmmm...Deci ce are?" intreba aceasta uitandu-se cu mila la puiut.
" - Cred ca are aripa rupta. Dar nu va faceti griji. Intr-o saptamana va fi ca noua. O voi tine aici in acest timp. Puteti sa veniti sa o vizitati oricand."
" - Multumim, Hagrid. O sa venim." zise Bell.
Cele trei prietene se indreptara spre usa colibei cand...

Rose Evans

Half-Blood

[Image: 250v610.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Trofee cu surprize - by Bell Evans - 17 Mar 2010, 22:25
Re: Trofee cu surprize - by Guest - 18 Mar 2010, 11:33
Re: Trofee cu surprize - by Bell Evans - 18 Mar 2010, 16:26
Re: Trofee cu surprize - by Guest - 18 Mar 2010, 23:23
Re: Trofee cu surprize - by Shayera Holl - 18 Mar 2010, 23:42
Re: Trofee cu surprize - by Bell Evans - 28 Mar 2010, 19:20
Re: Trofee cu surprize - by Bella Emily Rose - 28 Mar 2010, 20:57
Re: Trofee cu surprize - by Bell Evans - 30 Mar 2010, 14:35
Re: Trofee cu surprize - by Rose Evans - 05 Apr 2010, 12:08
Re: Trofee cu surprize - by Bell Evans - 05 Apr 2010, 20:03
Re: Trofee cu surprize - by Guest - 20 Aug 2010, 09:16

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  ~O noua prietenie printre sute de trofee~ Rosalie Vivienne Alden 3 1,390 18 Oct 2010, 20:11
Last Post: Denise Lynch
  Trei trofee importante! Rosalie Vivienne Alden 12 2,558 19 Sep 2010, 19:57
Last Post: Hayley M. Alden