O vizita in Sectorul Interzis
|
05 Apr 2010, 12:39
|||
|
|||
Era Filch. Acum chiar ca era vai s-amar de ei.
" - Doamna bibliotecara, dumneavoastra sunteti?" intreba incetisor acesta. " - Da, tu esti, Argus?" raspunse femeia. " - Da. Am auzit zgomote si am crezut ca iar au venit niste puslamale in Sectorul Interzis." " - Pai ai avut dreptate. M-am atins de cineva mai devreme, dar sunt...a..invizibili." " - Sunteti sigura ca nu v-ati imginat?intreba precaut Filch " - DA!! Bineinteles ca sunt sigura. Trebuie sa-i gasesc. Ma ajuti sau ai de gand sa stai acolo si sa crezi ca sunt nebuna??" striga bibliotecara... " - Va ajut, va ajut..." Cei doi incepura sa caute printre rafturile prafuite ale bibliotecii. Desi cei trei prieteni aveau pelerina pe ei, ar fi putut sa ii gaseasca. Cum puteau sa scape?! Atunci in ajutorul lor veni Tom, motanul albastru de Rusia a lui Stefan. Acesta sari pe Filch, si spre mirarea copiilor, Doamna Norris sari pe bibliotecara. Copiii profitara se momentul de neatentie al celor doi si fugira spre iesire. Nu se oprira pana in fata tabloului. " - Hmmm, ce cauta trei elevi la ora asta afara din paturi??" intreba suspicioasa Doamna Grasa. " - Nu te intereseaza.." i-o taie Rose" Doar da-ne drumul..." " - Bine, bine...Parola..." " - Babuini dansatori" raspunsera copii simultan. Se strecurara dupa portret si se aruncara in fotoliile din fata semineului. " - Era cat pe-aci." spuse Bell usurata... " - Daca nu era Thomas, nu stiu ce s-ar fi ales de noi." adauga si Stefan..." Ei, Rose, ce mai ai de zis acum??" " - Hmmm... Bine, bine. Ai dreptate. Ne-a salvat. Momentan o sa aman catapultarea lui in lac ." recunoscu Rose si toti copii incepura sa rada... " - Ati vazut ce face iubirea din pisici??" intreba Bell amuzata. " - Te referi la faptul ca Doamna Norris a sarit in apararea noastra??" " - Avem noroc ca ai un motan asa de chipes , care rapeste si topeste inimile inghetate ale pisicilor." facu Rose nemaiputand de ras... Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,450 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,891 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,348 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,681 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,775 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Sectorul interzis | Ginny Malfoy | 33 | 5,238 |
17 Jan 2008, 09:54 Last Post: Gemini Andre |