Nimic mai mult decat putina liniste..
|
05 Apr 2010, 17:46
|||
|
|||
Bell se ridica incetisor din fotoliul ei confortabil si merse langa fata nou-venita. Se aseza langa ea, pe canapeaua intinsa, si lua o bucatica de ciocolata.
"-Si de ce il injurai pe Peeves?" spuse aceasta, zambind. "-Pai, cum sa nu'l injur?? Am iesit si eu la o plimbare, pentru ca nu puteam dormi si am dat de el la etajul V. A inceput sa urle ca idiotul ca de ce nu sunt in pat la ora asta, ca il cheama pe Filch. A fugit dupa mine 2 etaje, aruncand cu creta si cerneala, dupa cum ai observat" spuse Neo, cu un ton suparat. "-Asta se rezolva!" spuse Bell, si sopti o vraja care ii curata parul prietenei sale intr'o clipita. Acum era din nou roscat, si stralucea de sanatate. "-Dar tu de ce esti aici?" intreba fata, cu un zambet curios. "-Uhmm, am avut un cosmar.." murmura Bell, intristandu'se brusc. "-Poti sa'mi spui daca vrei. Asa te descarci. Nu e bine sa tii lucrurile neplacute pentru tine" raspunse Neo. "-Eu am un frate mai mic..Nate..Nu e inca la Hogwarts, dar de ceva timp tot il visez ca moare intr'un duel, pe coridorul de la etajul III" zise Bell, si lacrimi fierbinti ii inundara obrajii palizi. "-Ughh, urat!! Dar gandeste'te ca e doar un vis si nimic mai mult" incerca prietena sa sa o calmeze. "Fratele tau e bine, acasa, cu parintii tai" mai spuse ea. "-Ai dreptate. Asa este! Iti multumesc ca esti aici.." sopti Bell, cu un glas mai vioi. "-Si, ce vrei sa facem?" intreba Neo, zambind. "-In pana de idei..tu ce ai vrea sa faci?" spuse si cercetasa, cu un zambet sclipitor.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mai mult sau mai putin singura | Alexandra Victoria Cooper | 2 | 1,549 |
11 Aug 2011, 21:01 Last Post: Alexandra Victoria Cooper |