Thread Closed 
Nimic mai mult decat putina liniste..
05 Apr 2010, 17:46
Bell se ridica incetisor din fotoliul ei confortabil si merse langa fata nou-venita. Se aseza langa ea, pe canapeaua intinsa, si lua o bucatica de ciocolata.
"-Si de ce il injurai pe Peeves?" spuse aceasta, zambind.
"-Pai, cum sa nu'l injur?? Am iesit si eu la o plimbare, pentru ca nu puteam dormi si am dat de el la etajul V. A inceput sa urle ca idiotul ca de ce nu sunt in pat la ora asta, ca il cheama pe Filch. A fugit dupa mine 2 etaje, aruncand cu creta si cerneala, dupa cum ai observat" spuse Neo, cu un ton suparat.
"-Asta se rezolva!" spuse Bell, si sopti o vraja care ii curata parul prietenei sale intr'o clipita. Acum era din nou roscat, si stralucea de sanatate.
"-Dar tu de ce esti aici?" intreba fata, cu un zambet curios.
"-Uhmm, am avut un cosmar.." murmura Bell, intristandu'se brusc.
"-Poti sa'mi spui daca vrei. Asa te descarci. Nu e bine sa tii lucrurile neplacute pentru tine" raspunse Neo.
"-Eu am un frate mai mic..Nate..Nu e inca la Hogwarts, dar de ceva timp tot il visez ca moare intr'un duel, pe coridorul de la etajul III" zise Bell, si lacrimi fierbinti ii inundara obrajii palizi.
"-Ughh, urat!! Dar gandeste'te ca e doar un vis si nimic mai mult" incerca prietena sa sa o calmeze. "Fratele tau e bine, acasa, cu parintii tai" mai spuse ea.
"-Ai dreptate. Asa este! Iti multumesc ca esti aici.." sopti Bell, cu un glas mai vioi.
"-Si, ce vrei sa facem?" intreba Neo, zambind.
"-In pana de idei..tu ce ai vrea sa faci?" spuse si cercetasa, cu un zambet sclipitor....
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Nimic mai mult decat putina liniste.. - by Bell Evans - 05 Apr 2010, 17:46

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Mai mult sau mai putin singura Alexandra Victoria Cooper 2 1,549 11 Aug 2011, 21:01
Last Post: Alexandra Victoria Cooper