Pofta de briose..la miezul noptii
05 Apr 2010, 18:12
OOC: Rose, mi'ai transformat RPG'ul intr'o lectie despre serialele coreene, du'te wa!!!

Bell statea asezata in fata semineului, cu Stefan si motanul sau. Rose palavragea in continuare despre coreeana bla bla.
"-Mereu face asa??" intreba baiatul, incepand sa se enerveze.
"-Mda, eu m'am obisnuit.." sopti Bell.
Pisica albastra se apropie incetisor de ei, si spre uimirea amandurora se cuibari in brate la Bell, nu la stapanul sau.
"-Wow, motanul meu chiar te place" spuse Stefan, zambind.
"-Si mie imi place de el" murmura Bell, incepand sa mangaie pisica cu mainile sale albe si moi. Aceasta torcea de relaxare, si deshidea ochii din cand in cand pentru a'si privi stapanul.
"-Oare are de gand sa se opreasca vre'odata? Nu mai suport!!!!" spuse baiatul, cu o nuanta de disperare in glas.
"-Imi pare rau, dar nu pot face nimic. Asteptam sa termine ea" raspunse Bell. "Hey, cred ca vreau si eu niste suc de dovleac" mai spuse ea.
"-Iti dau eu, nu te ridica sa nu'mi deranjezi pisoiul, uite ce fericit e!" spuse repede Stefan, razand. In cateva minute se intoarse cu 2 pahare cu suc, si cu Anne in urma lui.
"-Va implor, salvati'ma. Rose le povesteste spiridusilor istorie COREEI!!!" striga ea, exasperata.
"-Atunci ia loc, si asteapta sa se opreasca" spuse Bell calma. Stefan ii intinse sucul, iar aceasta ii multumi incetisor.
"-Doamne, esti sora ei...chiar nu poti face nimic?" intreba Anne cu o voce mica.
"-Scuze, dar nici tata nu o poate opri!" raspunse cercetasa, razand. Pisica scoase un miorlait dezaprobator, dupa care incepu sa se alinte singura de mana lui Bell, care poposea pe pahar.
"-Tom, nu fi rau. Las'o macar sa'si bea sucul" ii spuse Stefan motanului, cu un suras.
"-Asa, Anne, de ce esti aici?" intreba Bell, lasand paharul jos si incepand sa alinte motanul din nou.
"-Am iesit la o plimbare..si am auzit niste pasi. Crezand ca e Filch si pisica lui afurisita, am inceput sa alerg pana am ajuns la portretul ce ascundea usa bucatariei" raspunse fata, dar fu intrerupta de Isa, care se aseza langa ea.
"-Eu innebunesc daca mai stau mult cu Rose!!!" spuse aceasta. "Ma mir ca Zen mai poate!" spuse fata, razand.
"-Eee, Alexander face orice pentru Rose a lui" spuse Stefan, razand si el.
"-El da, noi nu!!" adauga Isa.
Dar fu intrerupta de...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Pofta de briose..la miezul noptii - by Bell Evans - 05 Apr 2010, 18:12

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gustare la miezul noptii Darkason Pain 46 12,515 12 Sep 2011, 21:14
Last Post: Adnana Hale
  Bucatarul de la miezul noptii John Romulus 13 3,330 03 Sep 2011, 23:41
Last Post: Adnana Hale