Desfatari aurii
|
06 Apr 2010, 13:58
|||
|
|||
Acum, Rose, invarti sticla care cazu intre Anne si Bell. Bell se calma dindata si zice "provocare". Se citea pe fata ei ca nu credea ca ii dau EU ceva greu. Dar avea sa se insele.
Deeci, provocare, ai? Te provoc sa.... Rose se apleca la ureche mea si imi sopti ceva la care eu fu-i deacord: - Te duci si iei Leopardul lui Rose si zbori deasupra Lacului cu el. Timp de.....15 minute. -NUU! zise Bell care se uita urat la sora sa. 15 minute e muuult prea mult...macar 5. -10 minute. -Okey, 10, zise ea descurajata. -Apoi...ma gandesc eu...Te duci la astropuful ala care l-ai invitat tu....esti norocoasa e singur,(ca sa nu fiu rea te duci cu el mai incolo, unde sa nu va vada chiar toti) si il rogi sa te ajute sa iti dai jos tricoul si blugii. Si zici ca tu nu poti singura. Apoi vii pana la noi si ramai in lenjerie pana la sfarsitul pedepsei. Am privit fata furioasa si descurajata. - Hai, zise Anaela. Fugi!! OCC: Sa continue ROSE!!! Daca continua alticineva nu ii luam mesajul in considerare!! Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|