Desfatari aurii
|
06 Apr 2010, 20:51
|||
|
|||
Sticla se opri intre Bell si Rose.
"-Asa, surioara. Acum sa te vad" spuse Bell, incantata. "-Nuu!! Va implor, nu o lasati pe ea!!!!" incepu Rose sa se planga. "-Asaa. O sa iei MP4'ul meu, fara casti, si dai drumu pe Justin Bieber, orice melodie vrei, stiu ca nu suporti niciuna" incepu Bell. "-Nu inteleg de ce naiba mai tii melodiile alea afurisite, daca nu iti plac nici tie!!!" spuse Rose, suparata. "-Poate le tine pentru asemenea situatii" spuse Ginny, zambind. "-Exact!" fu Neo de acord. "-Asa, unde ramasesem? Rose, deci..deschizi MP4'ul pe JB si astepti primul baiat ce iese din castel. Mergi la el si ii fredonezi melodia, dupa care il intrebi daca poti sa il saruti. Daca zice da, atunci sti deja ce ai de facut" sfarsi Bell. "-Si daca iese vre'un profesor??" intreba fata, socata. "-Se pune, eu cum am dansat cu Lupin" spuse Neo. "-Doamne, trebuie sa'l SARUT? BELL, TE OMOR DUPA CE MA INTORC!!!!!" urla Rose, dupa care se ridica. Pleca cu pasi apasati spre intrarea castelului si fu tocmai Zen cel care iesi. Baiatul pasi in bataia calda a soarelui si privirea sa o intalni pe cea a lui Rose. Incepura sa se plimbe impreuna, dupa care fetele o vazura pe Rose incepand sa fredoneze Love me, love me, say that you love, fool me, fool me, say that you do me, kiss me, kiss me, say that you miss me, tell me what I wanna hear. Zen o privea incantat, dupa care se asezara la umbra unui paltin. "-Oooo, momentul cheie!!!" spuse Anne, batand nerabdatoare din palme. Cu o miscare lina, Rose se apleca incetisor si il saruta pe baiat, care isi puse o mana dupa gatul ei. "-Nu e mare lucru pentru ei doi" spuse Bell. "-Dap, nu cred ca ar fi prima oara.." adauga si Neo. "-Dar cat se saruta astia 2???" intreba Ginny, inca uitandu'se la ei. Niciunul nu dadea semne ca ar fi vrut sa se opreasca. "-Eu zic sa continuam fara ei" murmura Bell, zambind. "-Nup, trebuie sa o asteptam si pe ea!" spuse Neo. "-Dar in stilul asta, poate dura ore intregi!" raspunse Anna, razand. "-Proprie experienta, ehh?" intreba si Bell, razand. Dar Rose venea deja spre ele... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|