HRISTOS A INVIAT!!!
07 Apr 2010, 18:48
o Doamne.... Finna...
nu-mi vine sa cred ca toti credeti ...rodurile...literaturii ebraice Smile
Biblia..este...o fictiune Smile Adica nu exista nimeni.Trebuie doar sa ne fie frica de cineva,pentru a nu face prostii.
De asta s-a inventat un Dumnezeu,pentru a...nu stiu. A ne fie frica de cineva. Sa nu omoram,sa nu furam etc.
Eu nu cred ca exista un Gizas care a fost rasitgnit si chestii. Daca ati invatat la romana,Biblia apartine literaturii ebraice. Exista o chestie buna undeva,dar nicidecum...nu are forma umana si alte chestii. Nicidecum nu ne urmareste peste tot si chestii. Faza este doar ca trebuie sa ne fie frica de ceva...si deasemenea si preotii trebuie sa aiba din ce trai. Nu stiu cine imi va da dreptate,poate nimeni,dar este prea ciudat Smile
De ce...ar exista templul lui Solomon cand acum nu se gaseste nici macar o urma? Thinking? Sau...Jesus...Cum a facut ca a aparut exact de cateva ori dupa ce a fost rastignit si nu l-au vazut decat doi oameni cracanati.Adica unde a stat el ascuns? stii..adica e ciudat,si multe alte chestii. Biblia este doar o fictiune. O poveste este o capodopera a literaturii ebraice.
Adica eu cred ca exista ceva bun. Spiritul bun,asa cum exista si spiritul rau.
Biblia trebuie interpretata,nu luata mot a mot. Adica doar nu a trait ala nu stiu cati ani prin desert,fara mancare si doar de cateva ori cadea peste si nu stiu ce din cer. TOTUL este scris ca sa fie interpretat. A fost scrisa de oameni inteligenti,care sperau ca macar cineva o sa o interpreteze candva.
Dumnezeu = spiritul bunatatii...nicidecum un om cu o bagheta in mana,cu barba alba...la fel ca Mos Craciun.De ce Mos Craciun nu exista si Dumnezeu da? Thinking? E total acelasi lucru..de asemenea
Diavolul= spiritul rau. Adica cand faci orice lucru rau,e clar mana chestiei rele Smile
Nu exista doi oameni . Un om cu barba alba ,trom si bagheta ....si unu cu cornite si o furca.
Este doar un spirit.Asa ca restul sunt doar povesti ce trebuie interpretate. Dar,pentru a nu ne da seama de asta..este chestia aia cu "crede si nu cerceta" care....este clar o aberatie Smile Pentru ca e mana POPILOR Smile
Ei vor doar sa se pastreze traditiile cu adusul banilor. IN biblie scrie de asemenea ca DUmnezeu a venit si a despartit templul in doua..adica l-a crapat...l-a casapit Adica...este doar o chestie interpretata Smile
E clar ca ce credem noi acum,nu este samanta adevarata.
Totul este inventat de OAMENI!!!! Totul trebuie interpretat!!! Nu mot a mot. Smile Adica....cati oameni ati vazut sa faca post negru 34234343 de zile? ai muri Thinking?
Parerea mea este aceasta. Stiu ca multi o sa ma contrazica,dar asta este parerea mea Smile

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
HRISTOS A INVIAT!!! - by Jenny Spring - 04 Apr 2010, 01:23
Re: HRISTOS A INVIAT!!! - by Shayera Holl - 04 Apr 2010, 08:46
Re: HRISTOS A INVIAT!!! - by Raizen Isildur - 04 Apr 2010, 09:30
Re: HRISTOS A INVIAT!!! - by Bell Evans - 04 Apr 2010, 10:09
Re: HRISTOS A INVIAT!!! - by Isabella River - 04 Apr 2010, 12:02