Desfatari aurii
|
08 Apr 2010, 09:58
|||
|
|||
Bell se rasfata in ultimele mangaieri ale soarelui, care aproape apunea. Era apusul, sau amurgul cum ii placea ei sa spuna. Se intinse pe spate, si se lasa furata de peisajul mirific.
"-Bell, BELL!" tipa Rose. "-Uhmm?!" intreba fata, usor confuza. "-Uite, Anne a trimis un raspuns..Zice ca nu vrea sa mai joace!" spuse Neo. "-Pai, nu o obliga nimeni" raspunse Ginny, zambind. "-Dar pedeapsa a fost anulata..de ce nu vrea?!" intreba Neo, usor confuza. "-Poate e prea matura pentru noi" zise Rose, razand. "Haideti sa continuam.." Invarti sticla, care se opri intre Ginny si Neo. "-Ginny, adevar sau provocare?" "-Aleg adevar, nu a mai fost de ceva timp" "--Bun, este adevarat ca iti place sa te urmareasca Peeves?" intreba Neo, razand. "-Neahh!" zise fata, ingrozita. "-Atunci, trebuie sa iti dau o provocare.." "-Ai mila!" spuse Ginny. "-Te provoc, sa mergi pana la Bucatarie, si sa aduci ceva de mancare" "-Buna idee, mi'e cam foame" raspunse fata, bucuroasa de pedeapsa primita. "-Ginny, pot sa vin si eu?" murmura Bell. "-Sigur, de ce nu?" raspunse Ginny, si plecara impreuna spre castel. "-Ati observat tonul lui Bell, mi se pare ca a patit ceva.." sopti Rose. OOC: Rosyshor, continua tu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|