Kennya spune:
|
09 Apr 2010, 11:41
|||
|
|||
Idem Shery.
Kennya, te iubesc.:-s...Ce ne-am face fara ALMA MATER?> ![]() Ideea de a parasi forumul mi se pare putin...puierila.. ![]() Cand am aflat vestea ca Ada si Ginny au de gand sa o tuleasca, am ramas gen: WTF? Ma asteptam din partea membrilor mai noi[no offence...dar nu va stiu prea bine pe majoritatea], dar nu din partea voastra, prietenele mele cu care mi-am petrecut 2 ANI din viata.:-s Ma bucur, totusi, ca s-au linistit apele. Insa inevitabilul se va produce odata si odata. Iar o sa se supere unul din membrii, si se va hotara sa plece, asa e toata lumea.. ![]() Sper ca si Ginnutza sa se intoarca.:| ... E greu fara cineva care ti-a fost alaturi atat de mult timp. Mai stiti cand s-a hotarat Raiz sa plece?:-s Numai eu stiu cat am bocit si am trantit si am strafulgerat. Ideea e ca va iubesc si eu pe toti. Eu va laud prin tot buzaul si voi asa imi multumiti?:-w ...Sa mai vad ca misca vreunul in front. AM GHEAREEE!!!1... ![]() Peaceee...\m/ Heal da uarld..> ![]() Edit later: ma gandeam sa fac echipa cu Shery pentru 12 aprilie, poa facem ca anul trecut. Cu diplome. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La multi ani, Kennya | Alice Morris | 26 | 6,255 |
01 Aug 2010, 21:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Kennya Di Hahalina(The Comeback) | Kennya Allen | 16 | 4,198 |
19 Aug 2009, 14:19 Last Post: Kennya Allen |
|
Kennya Di Hahalina | Kennya Allen | 34 | 8,323 |