Kennya spune:
|
09 Apr 2010, 11:56
|||
|
|||
Kennya, eu nu am descoperit acest forum de foarte mult timp, asa ca nu te cunosc decat din vechile mesaje. Dar mesajul asta luung lasat de tine chiar m-a impresionat. Si nu glumesc deloc cand zic asta. Pentru ca si eu simt la fel in legatura cu forumul. Aceasta comunitate, mai exact aceasta familie, mi-a schimbat complet viata, si am realizat ca mi-a schimbat-o in bine. M-a ajutat sa trec peste momentele dificile din viata mea cu fruntea sus. De asta, eu ii datorez foarte mult, si de aceea nu voi pleca, sper eu, niciodata. Pasiunea mea pentru Harry Potter nu se va stinge niciodata, este un lucru inexplicabil, magic, dar tot timpul voi gasi sprijin, un prieten in cele sapte volume. Voi incerca si pe viitor, cum am incercat inca de cand am intrat in acest taram, sa fiu activa si sa ajut forumul cat pot eu de mult. Am observat ca sunt putini membri activi, asa ca si eu as vrea o schimbare in bine, pentru acest forum CONTEAZA in sufletul fiecarui membru.
Pe viitor sper sa ne intelegem mai bine, sa nu mai existe certuri si sa cream o atmosfera cat mai placuta posibil! Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La multi ani, Kennya | Alice Morris | 26 | 6,255 |
01 Aug 2010, 21:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Kennya Di Hahalina(The Comeback) | Kennya Allen | 16 | 4,198 |
19 Aug 2009, 14:19 Last Post: Kennya Allen |
|