Kennya spune:
|
09 Apr 2010, 12:42
|||
|
|||
"Kennya !" imi zic eu cand vad topicul asta. Si apoi imi amintesc de tot ce am facut si renunt. Da, astazi. Si apoi imi zic ca nu trebuie sa renunt. Te iubesc Kennya. Pentru tot ce ai facut pentru forum, pentru tot ce ai facut pentru noi !
Atunci cand eram noua aveam cam 8 - 9ani si jumatate. Si am fost sprjinita de voi, cand niciun alt forum nu ma ajuta. Faceam un RP bun de dat la gunoi, dar voi m-ati sprijinit. Si nu mai sunt demnasa fiu iertata dupa toate cate am facut ![]() Eram doar "o fetita" cand am venit aici. Si voi m-ati sprijinit si nu m-ati luat peste picior. Si nu pot sa spun tot ce vreau, fiindca e prea greu, prea comlicat. Dar te iubesc, Kennya, cum iubesc acest forum si membrii lui. DM nu a fost ca o a doua casa pentru mine. A fost ca mijlocul casei mele. Si inca simt acelasi lucru. Si nu voi renunta la DarkMark, fie ce-o fi ! Daca renunt la DM ar fi pentru mine ca si cand as renunta la... la... la tot. La partea interesanta a vietii. In viata reala mi-e greu sa ma integrez ca lumea intr-o comunitate noua, insa aici mi-a fost usor fiindca avetai bratele deschise pentru toti. Si am venit aici si am fost acceptata asa cum sunt. Cu RP-ul meu bun de nimic, cu toate greselile pe care le-am facut, nu mi-ati scos ochii. Si stiu ca am facut multe gafe, multe greseli... DarkMark nu e doar un simplu forum pentru mine... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La multi ani, Kennya | Alice Morris | 26 | 6,255 |
01 Aug 2010, 21:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Kennya Di Hahalina(The Comeback) | Kennya Allen | 16 | 4,197 |
19 Aug 2009, 14:19 Last Post: Kennya Allen |
|
Kennya Di Hahalina | Kennya Allen | 34 | 8,323 |