Kennya spune:
|
09 Apr 2010, 13:55
|||
|
|||
am citit tot ce ai scris chiar daca mi'a luat ceva timp, nu conteaza. Mi'a fost ff dor de tine si eram sigura ca vei reveni
Forumul acesta mi'a schimbat total viata. La inceput, daca am intrat de 2 ori dupa ce mi'am facut contul, consideram ca exista lucruri mai importante. Insa cu timpul, mi'am dat seama ca aici nu e doar un forum, e o adevarata familie, unita, si pregatita sa adopte mereu alti mermbrii. Nu stiu ce m'as fi facut fara tine Kennya la inceput, sau fara alti membrii la fel de importanti. Aici am legat prietenii, care sper sa dureze mult timp. Aici am scris primul meu RPG in 15 ani de viata, si chiar daca multi mi'au spus ca e doar o pierdere de timp si ca sunt alte lucruri mai importante, i'am ignorat si am intrat zilnic. Iar atunci cand s'a inchis forumul..intram de 100 de ori pe zi si tot imi ziceam "stai ma, ca nu l'au inchis" si dupa cateva secunde de holbat la ala ziceam "si daca l'au inchis, ce ma fac?" . A fost o perioada oribila, dar dupa ce am vazut din nou forumul activ, cu o noua infatisare, parca mi s'a aprins un al3lea soare. asa de incheiere..iubesc forumul asta, iubesc toti membrii lui, chiar daca nu'i cunosc pe toti, si nu mi'as imagina viata fara el, face parte din mine acum Dark Mark 4ever |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La multi ani, Kennya | Alice Morris | 26 | 6,255 |
01 Aug 2010, 21:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Kennya Di Hahalina(The Comeback) | Kennya Allen | 16 | 4,197 |
19 Aug 2009, 14:19 Last Post: Kennya Allen |
|
Kennya Di Hahalina | Kennya Allen | 34 | 8,323 |