|
Dear Alice...
|
|
09 Apr 2010, 20:47
|||
|
|||
|
Bell ajunse in castel, iar aerul cald o parasi, facand loc unui val de racoare. Elevii abia incepeau sa se trezeasca, iar holul misuna de copii. Fata isi arunca privirea printre roiul de elevi, dar nu o zari pe sora sa. Uhmm, mai mult ca sigur doarme se gandi ea, dupa care urca scara in forma de spirala spre etajul Cercetasilor. Ajunse la Dna Grasa si spuse parola, dar aceasta o intampina cu un refuz.
"-Imi pare rau, dar parola s'a schimbat de dimineata" zise femeia, cu un glas mormait. "-Dar sunt Cercetasa, ce Dumnezeu?" se enerva Bell. "Ma vedeti zilnic, chiar de mai multe ori pe zi" mai adauga ea, suparata. "-Da, asa e, domnisoara Evans, dar eu doar respect regulile" murmura Dna Grasa, dupa care incepu sa se joace cu faldurile rochiei roz. "-Stiti si cum ma cheama" rosti Bell, usor intrigata. "Vreau sa intru, acum!!" "-Nu, nu sti parola, stai afara" raspunse plictisit portretul. Fata se enerva si se aseza in fata picturii. Astepta un timp, pana cand isi facu aparitia un coleg din anii mai mari, care ii spuse parola. "-Pauni cantareti" ii spuse ea tabloului. "-Asa este, ai grija sa nu ajunga in dormitorul tau" raspunse Dna Grasa si deschise usa. In sfarsit, ajunse in Camera de zi. Erau doar cativa elevi din anii mai mari, nici urma de Rose. Bell urca scarile spre dormitorul fetelor, si deschise incetisor usa. O vazu dormind in patul ei, cu un zambet larg intiparit pe fata. "-Off, Rosyshor, ai dormi toata ziua daca ai putea" murmura Bell, si o inveli cu grija, dupa care se intoarse in patul ei. Poate mi'am inceput ziua prea devreme se gandi ea, dar fu intrerupta de un mic zgomot.. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Messages In This Thread |
|
Dear Alice... - by Bell Evans - 30 Mar 2010, 15:05
Re: Dear Alice... - by Isabella River - 30 Mar 2010, 20:42
Re: Dear Alice... - by Bella Emily Rose - 30 Mar 2010, 20:48
Re: Dear Alice... - by Bell Evans - 30 Mar 2010, 20:52
Re: Dear Alice... - by Rachel von Precieux - 09 Apr 2010, 16:15
Re: Dear Alice... - by Isabella River - 09 Apr 2010, 16:51