Intalnire cu Myrtle
|
09 Apr 2010, 20:37
|||
|
|||
-Nu stiu....doar daca vrei...dar eu zic sa nu zici...ca stii cum se raspandeste vestea....mai ales cu Myrtle...macar ai rabdare, ii zic eu dupa un timp. Sii cine-i tipu? Adica, cum arata? o intreb eu iscoditoare....poate il cunosc si fac eu ceva gen...dela prieteni la...stii tu...mai e doar un pas
-Paaai...e inaalt, si brunet, cu ochi caprui, se fastaceste ea rosind vizibil. Si dragut si amuzant si....continua ea cu niste ochi visatori. Ideea e ca nu ii cunosc nici macar casa...dar parca... - E la ODS ? o intreb eu iscoditoare. - Nuu....? zice ea cu o fata mirata. Parca e la Astropufi - Hiuu...bine ! zic eu. Mie imi place de ODS-ul ala...e asa..de dragut.. ![]() - Da...e dragut...l-am mai vazut si eu prin zona ![]() - SA NU TE DAI LA EL! ii zic eu cu niste ochi de se uita speriata la mine. -Nu ma dau, doar ti-am izs cine imi place..zice ea - Waaaai! ce tot sporovaiti acolo? urla Bell de dupa usa - NIMIC!! raspund eu...ne certam din cauza surorii mele Rosalie...si ea e la ODS, inventez eu o minciuna Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
De ce Myrtle?! | Ginny Anne Alden | 11 | 3,895 |
25 Feb 2012, 23:38 Last Post: Nathan Vermont |
|
A day with Myrtle | Ramona Neardow | 8 | 2,431 |
10 Aug 2011, 19:14 Last Post: Ramona Neardow |
|