Just words...
|
10 Apr 2010, 02:07
|||
|
|||
10 Aprilie 2010
Draga jurnalule iartama ca nu am mai scris de mult dar sunt foarte confuza si bulversata de toate sentimentele noi ce se aduna zilnic in sufletul meu. Desii cateodata mai sunt si trista din nu stiu ce motiv....ah si am uitat sa iti spun miss tarfulita lui Cosmin s-a mutat la noi la scoala nu e asa ca e minunat? [nu ca ar fi ceva de capul ei dar mna ] Si ghiciti ce e la Viperini? Surprins jurnalule? ei bine eu nu Cel putin ma bucura un singur lucru legat de venirea ei. Ma bucur ca ori cat sa-r tine dupa Cosmin...el ii da cu flitu si de cand a venit de cate ori ma vede isi cere scuze si imi spune ca ma o iubeste acum intrebare intrebatoare O sa ma intrebi de ce nu sunt cu el poi simplu inca nu am incredere in el si vreau sa il mai tin un pic pe jar Anyway acm te las jurnalule ca mi-e un somn de pic Kissses and hugs [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2201-just-words">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2201-just-words">conectat pentru a vedea acest link]</span> ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Roses, memories and words <3 | Rosalie Vivienne Alden | 18 | 4,696 |
30 Nov 2011, 18:52 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
~Feelings speak louder than words~ | Rosalie Vivienne Alden | 43 | 6,209 |
06 Dec 2010, 17:12 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |