Kennya spune:
|
10 Apr 2010, 12:25
|||
|
|||
Hotii! mi-au luat toate cuvintele demne de luat in seama!
Atunci despre tine, Kennya, voi vobi din suflet. Intotdeauna, fiecare cuvant de al tau, pana si injuraturile, m-au emotionat complet, atat de tare incat, cand te salutam pe mess, "Buna!" nu mi se parea un cuvant demn pentru tine. Imi venea sa zic "Buna ziua!" sau ceva de genu.Iar cand tu, de fiecare data ma luai in seama, si raspundeai cu "Buna " in sinea mea, inima sarea. Pentru ca te-am ascultat cand am avut ocazia, si pentru ca m-ai calauzit printre toate numele...de la inceput la Ana Granger-->la nu mai stiu ce =))---->la June Emma Ginston--->si in sfarsit Anne Jennifer Huston. Da..mai calauzit, chiar daca nevoia te-a impins sa fii absenta, indiferent de motive. M-au calauzit posturile tale, pe care le mai citeam uneori, si cand le citeam, cand le citeam ziiceam ca stii sa povestesti de minune. Si nu, nu am gresit...desi acusi implinesti 20 de ani....peste 1 an..iar peste 2 implinesti 21...totul se schimba...dar totul ramane la fel. Pentru ca tu Kennyuto(scuze daca nu iti convine ) mereu vei ramane Kennya..indiferent daca numele tau de familie s-a schimbat treptat din Slyterin--> in diHahalina---> in Isildur. Noi, unii ne-am schimbat complet numele. ( ![]() Incep sa zic despre Dark Mark....cum l-am cunoscut. L-amcunoscut prin intermediul Lyrei...caci pe atunci amandoua activam pe un site witchclub (pe care in prezent eu am disparut ) Ea mi-a dat DarkMarkul..care pe atunci era DOAR harry-potter. parea interesant si distractiv...dar nu am stat mult si am iesit. Apoi peste cateva luni, (parca ) cred ca dupa ce am citit cartile Harry Potter, mi-am amintit de acest forum, si m-am inregistrat. Pe atunci era TARE pustiu si vorbesc la propriu....nu era mai nimeni inregistrat...dar cred ca am continuat sa intru, nu mai stiu. Imi parea rau ca nu intrasem mai devreme, cand erau si Avril, si altii. Dar apoi lumea a venit. Si stiu ca favorita mea era Ginny. Da,Ginny Vouleureusse(cred ca asa se scrie) care pe atunci era Ginny Weasley.Pe atunci avea doar 10 sau 11 ani...dar adoram cum vorbeste, despre Harry Potter si cum isi exprima parerile. Tot atunci, le-am cunoscut si pe iubitele mele Yvonne si Shayera. Pe atunci Yvonne era Jade Slyterin. Si pentru mine si acum ramane Jade Slyterin. La inceput faceam MUULTE gafe, nepricepand nimic. Si acum fac gafe, nepricepand nimic . Dar stiu ca DarkMark e locul unde am invatat sa intru in pielea personajelor. Tin minte...acum cateva saptamani...vroiam sa plec....nu mai stiu din ce cauza...aa probabil dintr-o cearta cu mama. Dar era greu gandul sa imi parasesc prietenii. Ca eu, ca sa fiu SINCERA, nu DM e a doua mea casa....ca am multe a doua casa...DM e parcul meu...in parc am voie sa fac multe, in parc imi fac prieteni. Si mi-era greu sa parasesc parcul. Dar nu am facut-o. Oare de ce? va puteti intreba unii. Din cauza prietenilor mei, din cauza lui Yv, Shayera, Bellatrix, Bell, Rose, si altii. Pentru ca mi-e greu sa va parasesc...pentru totdeauna. Si sper ca niciodata nu voi parasi DM pentru totdeauna. Pentru ca daca se duc membrii unii cate unii, vorba ta Kennya...DarkMarkul se va prabusi..Ai dreptate Kennya. Mare dreptate. Toti ne maturizam, dar ramanem aceeasi. Si TOTI suntem stalpul de sustinere al Dark Markului. Daca nu aveti chef de citit ce am scris, nu aveti decat. Pe mine nu ma doare DELOC mana. Pentru ca am scris putin Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La multi ani, Kennya | Alice Morris | 26 | 6,255 |
01 Aug 2010, 21:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Kennya Di Hahalina(The Comeback) | Kennya Allen | 16 | 4,198 |
19 Aug 2009, 14:19 Last Post: Kennya Allen |
|