Kennya spune:
|
10 Apr 2010, 21:54
|||
|
|||
Mie mi-a placut ce ai scris acolo
![]() De ce nimeni nu-si aduce aminte de mine? ![]() ![]() ![]() E destul de trist,pentru ca m-am chinuit sa-mi las amprenta in aceasta istorie,desi stiu ca in ultima vreme m-am indepartat tot mai tare,si imi pare rau ![]() Doar ca m-am maturizat foarte tare,desi tot copil sunt. Acum am prieten,am avut primul sarut...etc etc. Ma simt ciudat... Sunt schimbata din cap pana in picioare. Nu stiu... Ma chinui sa fiu pe cat de draguta pot,dar .... ceva nu ma lasa, si asta nu-mi place ![]() Cnad am intrat prima oara pe forumul asta,l-am adorat foarte tare...si imi doream la nebunie sa fiu...nu stiu printre PRIMII de pe aici ...sa-i intrec pe toti...am intrecut-o...pe...Charlizze Di Rino...pe urma eram pe locul 2,dupa m-a intrecut Kennya la postari....pe urma...am intrecut-o eu,dar nu am putut fi niciodata pe 1 desi m-am chinuit din rasputeri ![]() ![]() ![]() Eu am fost prima care a avut curaj sa glumeasca caruia intr-un fel nu i-a pasat de reguli,dar a adus veselie pe forum. Si sunt mandra de asta...am fost o incalcatoare de reguli draguta ![]() ![]() ![]() ![]() Nu stiu...adica...mi-e dor... as vrea sa pot fi ca inainte...sa rad si sa zambesc intruna cand ma gandesc la harry potter....sa mai fiu in love cu Ron Weasley si sa ma cert cu Hermione Granger pe el,si pana la urma sa i-l las ei A fost o perioada foarte draguta... Si mie imi era frica de Kennya oarecum. Si chiar o vedeam ca pe o zeita...era maare...si inteleaaaapta...si de toate o admiram din toate punctele de vedere...si aveam emotii cand scriam cu ea la Taverna..si mereu aveam grija ca replicile ei sa fie cele mai serioase...si nu cumva sa o supere ![]() ![]() ![]() Voi scrie si mai tarziU Dar acum a venit prietenul meu la mine |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La multi ani, Kennya | Alice Morris | 26 | 6,255 |
01 Aug 2010, 21:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Kennya Di Hahalina(The Comeback) | Kennya Allen | 16 | 4,197 |
19 Aug 2009, 14:19 Last Post: Kennya Allen |
|
Kennya Di Hahalina | Kennya Allen | 34 | 8,323 |