Excursie la Beauxbutons
|
11 Apr 2010, 10:18
|||
|
|||
Bell era obosita dupa turul castelului, asa ca se furisa cu cateva minute inainte de a se incheia si fugi in camera ei. Inainte de a intra, citi pe usa numele celeilalte fete~"Tora Chang". Uhmm, dragut nume se gandi ea, si apasa clanta, intrand in incapere. Merse la baie, unde isi desfacu parul din elastic si il pieptana. Il lasa apoi liber, cazandu'i in valuri bogate pe spate, dupa care se intoarse in camera. Era liniste, fiind foarte placut. Se intinse pe patul ei, si inchise ochii. Nu stiu exact cat timp petrecuse asa, deoarece un zgomot de usa deschisa si apoi inchisa o facu sa tresara.
In camera intra o fata pe care nu o cunoscuse pana atunci. Probabil era din anii mai mici, dar Bell nu se simti incomodata de acest amanunt. Se ridica din pat si saluta. "-Hey, buna! Eu sunt Bell Evans si se pare ca vom fi colege de camere" spuse ea. "-Salut. Eu sunt Tora Chang, incantata de cunostinta" raspunse o voce placuta. "-In ce casa esti la Hogwarts?? spuse Bell, curioasa. "-Pai, sunt in anul I, la Cercetasi. Tu?" raspunse fata, zambind. "-Eu sunt tot la Cercetasi, dar in anul VI. Ma bucur mult ca sunt in camera cu o Cercetasa. Crede'ma, nu am nimic cu Ochii-de-soim sau Astropufii, dar nu stiu ce faceam daca trebuia sa stau cu o Viperina" murmura Bell, mimand un sunet dezgustat. "-Si eu ma bucur mult! Sper sa imi mai povestesti despre scoala, daca vrei" raspunse Tora, razand. "-Pai, cred ca vom lua cina abia la ora 8, deci mai avem 2 ore" spuse Bell. "Timp suficient pentru depanat amintiri" mai adauga ea. "-Asa, poveste'mi!!" zise si Tora, incantata. "-Cu ce ai vrea sa incep?" intreba fata. "-Pai, am auzit ca Dna Norris si Ingrijitorul Filch nu sunt prea prietenosi" sopti Tora, putin speriata. "-Aaa, Dna Norris. Nu iti va veni sa crezi, dar e iubita motanului unui prieten foarte bun, tot de la Cercetasi~Stefan Wandcore. Motanul lui, Tom, e o scumpete de pisica, doar ca petrece mult timp in compania matzei aleia paracioase. Unde e pisica, imediat vine si Filch: Vai, pisicuta mea scumpa si frumoasa, ce ai adulmecat tu pe aici?" imita Bell vocea traganata a mosului. "Are un fix pe cuvintele pramatii si puslamale mici si viseaza de ani buni sa pedepseasca elevii, tinandu'i atarnati de glezne cu lanturi in biroul sau. Noroc de director, care nu ii indeplineste acest vis" mai adauga Bell. Tora incepu sa rada, imaginandu'si cum e sa stai cu capul in jos, in biroul unui batran senil. "-Asa, mai e Peeves-un strigoi foarte nesuferit. E o pacoste si jumatate, dar daca ii pomenesti de Baronul Sangeros, te lasa instantaneu in pace" o sfatui Bell. "-Si cine e acest Baron?" intreba prietena ei, curioasa. "-Se spune ca este cel care a ucis'o ep Rowena ochi-de-soim, de aceea hainele lui sunt patate cu sange. Iar dupa ce a savarsit crima, s'a dus in Padurea Interzisa, unde s'a legat singur cu lanturi si a murit" sfarsi Bell, usor infiorata. "-Wow! Si Padurea Interzisa unde e? Presupun ca tot la Hogwarts, nu?" mai intreba Tora, cu priviri scanteietoare. "-Dap, e chiar dincolo de lacul unde traieste Calamarul urias. Ii place sa'si scoata tentaculele pentru a se rasfata cu mangaierea soarelui in zilele calde. Iar Padurea Interzisa e interzisa. Nu chiar, dar sa zicem ca asa sunt regulie" spuse Bell, zambind. Se facu ora 8, iar fetele se imbracara pentru cina de seara. Iesira in salon, si se adunara cu totii in coridorul de unde trebuia sa ii ia Madam Olympe, pentru a'i indruma spre sala de mese... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Bonjour Beauxbutons! | Jenny Spring | 4 | 2,112 |
28 Aug 2010, 19:14 Last Post: Kasumi Mikoto |