Cumparaturi buclucase
|
11 Apr 2010, 10:47
|||
|
|||
...leul deschise gura si scoase manerul umbrelei, care reprezenta de data aceasta un berbec de aur.
"Nu ti se pare prea simplu?" intreba Stefan privind manerul. Bell gandi la fel. Dar aveau nevoie de umbrela, asa ca hotarara sa traga impreuna de maner si sa vada ce se intampla. In momentul in care cei 2 atinsera manerul, se trezira absorbiti intr-un vartej de vant si culoare. Umbrela era un portal. Peste cateva secunde Bell si Stefan se aflau intr-un loc mare si intunecos. "Stiam eu! Umbrela era un portal!" spuse Stefan in timp ce se ridica de pe podeaua rece de piatra. "Unde e umbrela acum?" intreba Bell ametita. "Mai intai sa ne intrebam unde suntem noi." propuse Stefan. Cei 2 ridicara baghetele, soptira "Lumos" si incepura sa cerceteze locul. Dupa un timp, Stefan observa o fereastra. Privind prin ea vazu ca afara era tot noapte, dar observa si ca se aflau la malul marii. Apoi observa pe perete o inscriptie si striga cu o urma de teama in glas: "Bell, cred ca stiu unde ne aflam. Si nu o sa-ti placa. Cred ca suntem la... NUMENGARD!" Bell scoase un mic tipat, insa se calma imediat. "La Numengard? Cum e posibil?" "Mai tii minte ce a spus bunica? Oglinda aerului i-a apartinut lui Grindelwalt. Probabil ca si umbrela si oglinda de pamant la fel. Probabil ca Grindelwalt a reusit sa ascunda obiectele astea in Hogwarts. Dar nu stiu cum a reusit." explica Stefan. "Dar Grindelwalt e mort. In inchisoarea asta nu se mai afla nimeni. In orice caz, unde e acum umbrela? Am cautat-o peste tot in incaperea asta." spuse Bell. "Sa o mai cautam! Cand o gasim o folosim sa revenim la Hogwarts." Cei 2 colegi gasira o iesire din camera si intrara pe un coridor intunacat in care se aflau intrarile in celulele goale ale inchisorii. In curand situatia se inrautati. In calea celor 2 prieteni aparu... Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dupa cumparaturi | Evelina R. Potter | 31 | 7,581 |
09 Aug 2011, 14:59 Last Post: Ema Snow |
|
Cumparaturi de inceput de an :) | Gera George Rybak | 4 | 1,884 |
14 Jul 2010, 12:14 Last Post: Veronique A. Dupont |
|