oki doki
|
13 Apr 2010, 10:01
|||
|
|||
ok deci scriu o poezie despre diavol. legenda face ca odata la 50 de ani ,acesta ar avea voie sa petreaca o zi pe pamant (pana la asfintit) drept om normal. Problema este ca in acea zi se indragosteste de o tipa...dar bineinteles k vine asfintitul iar ei trebuie sa se desparta .si se revad doar in vise.
are patru versuri dar pana acum n-am reusit sa transpun decat 2 . va rog ,nu radeti ,nu copiati, daca aveti critici faceti-le cu cap..si daca vreti continuarea ,anuntati ![]() Omul de sub pamant Partea I Si stau aici inchis printre sunete sparte, Printre idei si amintiri cu toate moarte, E bezna,e cald,mi-e frig. Te chem ,te provoc,te indemn,dar tu nu ma auzi cand te strig Parfum de piele alba ,parfum de buze stancoji , pamantul le pastreaza Dar tu esti acolo,eu aici ,privirea mi te vegheaza. Pe plute de stejar,in ape tulburi,port suflete in noapte Pe aripi de ganduri,in ochi de vise ,ne gasim in soapte. Partea a II a Cinzeci de ani am pierdut in nestiinta Cinzeci de ani au urmat,dependent si intoxicat de a ta fiinta Exista o zi ce imparte secolul in jumatate Aceea zi a fost a mea ,a ta ,a fost una aparte Cand pierduti in cubul impanzit cu muritori Ii gaseam pe toti ai iubirii noastre slujitori . Toti bufoni la curtea reginei, Toti pierzandu-se in ochiul vitrinei . Tu radeai si pieptu-ti tremura sub matasuri de toamna Tu,ce ai fost pentru o zi,a cugetului meu hrana Dar noaptea s-a infiltrat in al idilei pantec Gelpasa si necrutatoare a pus capat al nostrului cantec Ultimele raze ale amurgului , Cand eu trecator,tu nemuritoare ----- ---Ne incatusam in forta gandului. Partea a III a to be continued dak anuntati |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
oki doki - by Hannah Dimenski - 29 Jan 2010, 00:26
Re: oki doki - by Bella Emily Rose - 29 Jan 2010, 10:15
Re: oki doki - by Hannah Dimenski - 31 Jan 2010, 21:41
Re: oki doki - by Bella Emily Rose - 31 Jan 2010, 21:44
Re: oki doki - by Hannah Dimenski - 13 Apr 2010, 10:01
Re: oki doki - by Bella Emily Rose - 13 Apr 2010, 10:27
Re: oki doki - by Shayera Holl - 13 Apr 2010, 18:10
|