Just words...
|
14 Apr 2010, 15:17
|||
|
|||
14 aprilie 2010
Dear Diary.... Ok stiu pare ciudat sa incep mereu cu aceeasi chestie dar parca asa simt! Hello sunt cam tampa azi Infine chestia e ca....ca simt ca lipseste ceva din mine..o da lipseste...dar ce? Ah si stai sa vezi ce cearta mi-am tras cu Claudia(fosta lu' Cosmin ) **Flash Back** Ma plimbam linistita pe marginea lacului din Domeniul Hogwarts cand ghici peste cine dau? Claudia in persoana. Trec pe langa ea dar,ma apuca de mana si ma intoarce spre ea. "-Uite ce e Ginny,Cosmin e al meu asa ca nu iti face prea multe speranta papusa! aww ce scarbos si apropo "papusa" e masa'! -In primul rand nu imi mai spune papusa,iar in al doilea rand...hello tu fata trebuia sa iti dai seama ca Cosmin nu te mai iubeste...no offence bitch but you're out! "-Cum indraznesti?! nu esti decat o pustoiaca in anul V el in anul VII ca si mine....crezi ca se uita la tine? o ,doamne fata asta nu intelege de vorba buna? ce cacaoa mea? -Wow tu gandesti? fat-o stii ce cred eu ca nu stii sa pierzi si sti ce mai cred,ca esti foarte potrivita pentru Draco....stii baiatul ala blond din aceeasi casa numai ca e anul V. "-Asculta la mine papusa,Cosmin nu va fi niciodata al tau!" ok deci tarfa asta incepea sa ma calce pe bataturi! "-Nu asculta tu la mine tarf-o in primul rand nu imi mai zice"papusa" in al doilea rand Cosmin nu va mai sta cu tine nici mort...pentru ca esti o tarfa ordinara!" Asta a facut-o sa se infurie si sa imi trag o palma si asta mi-a pus capac! pana aici Fufa'!Am luat-o si eu frumusel de buclele alea blonde si am inceput sa tarsc cu ea pe jos...bine lupta mai dura daca nu ne gasea, Cosmin...intr-un moment,bine intr-un moment nu tocmai bun pentru mine pentru ca fufa' era deasupra mea. Bine inteles ca,Cosmin a tras-o de pe mine i-a zis ceva de dulce apoi i-a spus sa plece. Si ce e logic e ca am facut si eu putin pe victima ...hei ce? am voie....astazi mi-a demonstrat ca tine la mine mai mult decat lasa sa se vada " **End of flash back** Ei si as mai sta de vorba dar mai am si altceva de facut Sa ma duc sa fac repetiti cu trupa lui Cosmin dap sunt vocalista in trupa iar el e chitaristul nu e asa ca e grozav Hai ca am plecat Kisses and big Hug [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2201-just-words">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2201-just-words">conectat pentru a vedea acest link]</span> [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2201-just-words">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2201-just-words">conectat pentru a vedea acest link]</span> ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Roses, memories and words <3 | Rosalie Vivienne Alden | 18 | 4,897 |
30 Nov 2011, 18:52 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
~Feelings speak louder than words~ | Rosalie Vivienne Alden | 43 | 6,741 |
06 Dec 2010, 17:12 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |