Camping=Aventuri in Padurea lui Dean
17 Apr 2010, 14:12
Bell se rasfata in lumina calda a soarelui zambitor, cand tatal ei o anunta ca a primit o bufnita.
"-Nu'mi spune ca il cheama la servici ca fac urat!!" spuse Rose, ridicandu'se de langa sora sa.
Fetele mersera la tatal lor, care le spuse ca pe partea cealalta a lacului sta familia Morris.
"-E cumva vorba despre Alice?" intreba Bell, uimita.
"-Care Alice??" intreba si Rose, la randul ei.
"-Alice Morris~o fata de la Astropufi cu care m'am imprietenit, e in anul II, de aia nu o cunosti" raspunse Bell. "E foarte draguta, ma bucur ca e aici".
"-Am sa'i raspund bufnitei, sa ii invitam la noi" spuse mama.
Dupa ce scrisoarea fu legata de piciorusul pasarii, aceasta isi intinse aripile si plana pe deasupra suprafetii lacului argintiu. Dupa cateva minute, Alice si parintii ei sosira prin Aparitie langa cortul familiei Evans.
"-Alice!!" tipa Bell, si merse sa o imbratiseze. "Ma bucur mult ca esti aici".
"-Si eu ma bucur sa te vad, ce coincidenta placuta" spuse Astropufa.
"-Ea e Rose, si el e micul Nate, fratii mei" zise Bell, prezentandu'si sora si fratiorul.
"-Incantata" raspunse Alice, zambind.
"-Deci, esti la Astropufi?" intreba Rose.
"-Da, in anul II. Stiu ca Bell e la Cercetasi, in anul VII, deci si tu trebuie sa fi tot asa" murmura Alice.
"-Da, eu sunt tot la Cercetasi, numai ca in anul IV" raspunse Rose senina.
"-Vreau si eu la Hogwarts!!!" spuse Nate, plangacios.
"-Vei merge in curand" spuse si Bell, luandu'l in brate.
Cei 4 se indreptara spre parintii lor, facand cunostinta. Dupa ceva timp, Bell se trezi ca vrea sa joace un volei.
"-Vreau volei!!!!" spuse ea.
"-Ok, ok, Bellyshor, volei vrei, volei primesti" spuse Rose, razand.
"-Eu joc cu Alice in echipa, iar tu cu Nate" spuse Bell.
"-Mda, tu esti buna la volei, si mi'l dai pe Nate ca partener, un meci pierdut din prima" mormai Rose.
"-Atunci joc eu cu tine, si Nate vine cu Bell in echipa" incerca Alice sa calmeze spiritele.
"-Imi convine" spuse Rose.
"-Bellyshor!!" tipa si baiatul, incantat.
"-Dar te anunt ca Nate s'ar putea sa stie mai mult volei ca mine" ii sopti Alice lui Rose, care incepu sa rada.
Dupa 3 seturi, 2 castigate de Bell si Nate si unul de Rose si Alice, copiii mersera sa manance, obositi dupa atata alergat.
"-Sper sa mai vii la noi" spuse Bell, cand isi lua la-revedere de la Alice.
"-Da, sunteti bineveniti mereu" completa mama sa.
Familia Morris disparu in urmatoarele 10 secunde, iar Bell se reintoarse pe malul lacului, profitand de ultimele mangaieri trandafirii ce ii involburau suvitele de par in jurul fetei..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Camping=Aventuri in Padurea lui Dean - by Bell Evans - 17 Apr 2010, 14:12

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Rataciti prin Padurea lui Dean Daniel Cruplud 18 2,005 03 Jan 2011, 13:33
Last Post: Ema Snow
  Camping Nereida Devon 2 1,022 17 Mar 2010, 10:30
Last Post: Guest