Pofta de briose..la miezul noptii
|
17 Apr 2010, 18:10
|||
|
|||
Dragos intra furtunos in bucatarie. Peeves venea dupa el cu o artilerie grea de creta, iar baiatul nu vroia sa fie tinta strigoiului. Observa micul grup ce statea pe podeaua lustruita, si se apropie de el.
"-Buna" murmura el, incercand sa realizeze cine era acolo. "-Heyy, ce faci aici?" intreba o voce, pe care o recunoscu imediat. Era Bell, iar sunetul cristalin fu ca o evadare din panica pe care in urma cu cateva minute o instalase Peeves. "-Imi era foame, doar ca am avut norocul sa dau de Peeves pe drum" raspunse el, cu un suras. "-Ei sunt colegii mei de la cercetasi, Stefan, Isabella si Anne, iar sora mea Rose palavrageste despre Coreea cu o pictura cativa metri mai incolo" spuse ea vesela. "-Ok, coreeni si cercetasi, prefer cercetasii" zise baiatul, razand. "-Asa ma gandeam si eu" adauga Isabella. "-Sincer, mie imi este mult prea foame. Nu am reusit sa ajung la cina din cauza eseului dat de Plesneala pentru ca nu mi-a iesit potiunea de micsorare in clasa" explica el. "-Stai sa cautam un spiridus" murmura Isabella, ridicandu-se. In scurt timp, un spiridus imbracat cu o toga ce purta pe ea simbolul Hogwarts-ului se infatisa inaintea lor. "-Ce doreste domnisorul???" intreba micuta creatura. "-Hmm, ceva de mancare. O friptura de curcan si niste cartofi copti ar fi perfecti" spuse Dragos. Nu dura 3 minute ca spiridusul se intoarse cu o tava de argint, pe care aducea o masa copioasa. "-Multumesc mult" zise baiatul, infruptandu-se din bunatati. "-Cu mare placere" replica spiridusul, dupa care disparu din fata lui... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Gustare la miezul noptii | Darkason Pain | 46 | 12,521 |
12 Sep 2011, 21:14 Last Post: Adnana Hale |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,335 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Gustarea de la miezul nopþii. | Klavdia Belikov | 38 | 6,802 |