Pofta de briose..la miezul noptii
17 Apr 2010, 18:10
Dragos intra furtunos in bucatarie. Peeves venea dupa el cu o artilerie grea de creta, iar baiatul nu vroia sa fie tinta strigoiului. Observa micul grup ce statea pe podeaua lustruita, si se apropie de el.
"-Buna" murmura el, incercand sa realizeze cine era acolo.
"-Heyy, ce faci aici?" intreba o voce, pe care o recunoscu imediat. Era Bell, iar sunetul cristalin fu ca o evadare din panica pe care in urma cu cateva minute o instalase Peeves.
"-Imi era foame, doar ca am avut norocul sa dau de Peeves pe drum" raspunse el, cu un suras.
"-Ei sunt colegii mei de la cercetasi, Stefan, Isabella si Anne, iar sora mea Rose palavrageste despre Coreea cu o pictura cativa metri mai incolo" spuse ea vesela.
"-Ok, coreeni si cercetasi, prefer cercetasii" zise baiatul, razand.
"-Asa ma gandeam si eu" adauga Isabella.
"-Sincer, mie imi este mult prea foame. Nu am reusit sa ajung la cina din cauza eseului dat de Plesneala pentru ca nu mi-a iesit potiunea de micsorare in clasa" explica el.
"-Stai sa cautam un spiridus" murmura Isabella, ridicandu-se.
In scurt timp, un spiridus imbracat cu o toga ce purta pe ea simbolul Hogwarts-ului se infatisa inaintea lor.
"-Ce doreste domnisorul???" intreba micuta creatura.
"-Hmm, ceva de mancare. O friptura de curcan si niste cartofi copti ar fi perfecti" spuse Dragos. Nu dura 3 minute ca spiridusul se intoarse cu o tava de argint, pe care aducea o masa copioasa.
"-Multumesc mult" zise baiatul, infruptandu-se din bunatati.
"-Cu mare placere" replica spiridusul, dupa care disparu din fata lui...

[Image: Ravieuserbar.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Pofta de briose..la miezul noptii - by Dragos Diggory - 17 Apr 2010, 18:10

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gustare la miezul noptii Darkason Pain 46 12,521 12 Sep 2011, 21:14
Last Post: Adnana Hale
  Bucatarul de la miezul noptii John Romulus 13 3,335 03 Sep 2011, 23:41
Last Post: Adnana Hale
  Gustarea de la miezul nopþii. Klavdia Belikov 38 6,802 22 Aug 2010, 12:53