Pofta de briose..la miezul noptii
17 Apr 2010, 22:03
Deodata, motanul ii sari din brate si se indrepta spre Stefan. Acesta il lua in brate si ii asculta torsul, dupa care spuse:
"Anne, Tom spune ca ai vazut pe cineva intrand in Padurea Interzisa. De ce nu ne-ai spus?"
"Pai, am vazut un punct care se indrepta spre padure, dar doar pentru o clipa, si e posibil sa ma fi inselat." incerca Anne sa explice.
"Tom spune ca ai fost cat se poate de sigura ca ai vazut pe cineva. Si ca nu ai o presimtire prea buna in legatura cu asta. Poate respectivul avea o pelerina invizibila, si de asta nu l-ai vazut. In orice caz, o pelerina invizibila nu este o protectie suficienta pentru a intra in Padurea Interzisa. Poate ar trebui sa verificam."
Vocea lui Stefan fu insa acoperita de cea a lui Rose, care purta o conversatie, mai mult sau mai putin inteligenta, cu Dobby. (Nu aveam de unde sa stim, deoarece era in coreeana)
"Desigur, si Roshyor va merge cu noi." spuse Bell, insa Rose parea sa isi fi pierdut sintul auditiv.
"Se pare ca va trebui sa recurgem la o masura extrema pentru a o opri pe Rose." ofta Stefan.
In secunda urmatoare, Tom ii sari lui Rose in cap. Aceasta tipa, il trase de coada afara din parul ei, dupa care se uita furioasa la Stefan.
"Inainte de a face vreun lucru prostesc, asculta-mi justificarea! Avem nevoie de tine pentru a ne insoti intr0o mica inspectie in Padurea Interzisa. Asa ca, incearca sa fii o cercetasa adevarata si sa lasi conflictul cu pisica pe mai tarziu." ii explica Stefan.
Rose se calma, pentru moment.
"Ei bine, acum ca am descoperit cum o scoatem pe Rose din universul ei coreean, verificam ce a vazut Anna langa Padurea Interzisa?" ii intreba Stefan pe ceilalti.

Razbunarea cea mai mare

Este cand dusmanul tau

E silit a recunoaste

Ca esti bun si el e rau!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Pofta de briose..la miezul noptii - by Steve Wandcore - 17 Apr 2010, 22:03

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gustare la miezul noptii Darkason Pain 46 12,526 12 Sep 2011, 21:14
Last Post: Adnana Hale